FOTO ȘI VIDEO Săpunaru, implicat în violențe majore la finalul meciului. Reacția lui Mihai Stoica: "Doar tranchilizat putea fi oprit"

FCU Craiova a învins cu scorul de 1-0 pe FC Rapid, într-o partidă disputată pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu în cadrul etapei a zecea a Superligii.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Septembrie 2022, 00:20
Data actualizarii: Duminica 11 Septembrie 2022, 00:47

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Sekou Sidibe în minutul 56, după o pasă a lui Gabriel Iancu. Iniţial golul a fost anulat de arbitrul Marian Barbu pe motiv de offsaid, însă decizia a fost întoarsă în urma consultării VAR.

Echipa giuleşteană a evoluat din minutul 31 cu un om mai puţin pe teren după eliminarea lui Alexandru Ioniţă II. Acesta a primit iniţiat cartonaşul galben pentru o intrare cu talpa din spate asupra lui Vlad Achim, dar în urma intervenţiei VAR a fost eliminat.

La finalul partidei au fost incidente atât în tribune, cât și la vestiare, scandalul plecând de la căpitanul Rapidului, Cristi Săpunaru, ajungându-se la violențe între mai multe persoane. 

Reacția lui Mihai Stoica la incidentele de la Târgu Jiu

"Poate acolo este punctul sensibil şi de asta îl atacă. Problema este că în momentul în care Săpunaru i-a pus in pericol sănătatea lui Bauza, trebuiau luate măsuri.

Dacă te baţi cu toată lumea, trebuie luate măsuri. S-a luat doar cu Bancu măsuri, atunci în semifinala Cupei cu Sepsi, când i s-au dat şase etape. Alţii au făcut lucruri infinit mai grave.

Doar tranchilizat pare că poate fi oprit aici. Sunt sigur că nu se vor lua măsuri. Episoadele acestea le-am văzut și în Giulești și ce s-a întâmplat? Au fost doar 2 sau 3 etape de suspendare și atât", a declarat Mihai Stoica la OrangeSport. 

FCU Craiova - Rapid | VIDEO cu incidentele de la vestiare

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!