Liga 1

S-a rezolvat... nu se poate! Jucatorii Astrei au primit cea mai proasta veste! Motivul pentru care conducerea nu le poate plati salariile

Clubul Astra a anuntat zilele trecute, prin vocea presedintelui Dani Coman, ca va vira salariile restante din banii care ar fi trebuit sa vina de la UEFA

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Octombrie 2015, 18:59
Data actualizarii: Duminica 18 Octombrie 2015, 19:12

Astra are de primit 660.000 de euro de la UEFA, pentru participarea in competitiile europene, dar banii nu pot fi virati in conturi din cauza unor datorii mai vechi.

"Pe data de 9 octombrie trebuia sa primim banii de la UEFA, dar am primit o instiintare ca suma va fi virata pe data de 16 octombrie, dupa care au spus ca banii sunt blocati din cauza unor datorii mai vechi. Din pacate, nu putem onora platile jucatorilor si vreau pe aceasta cale sa le multumesc pentru intelegerea de care dau dovada, pentru faptul ca joaca fiecare meci ca pe o finala.", a anuntat astazi Dani Coman la DigiSport.

Marius Sumudica a facut scandal dupa victoria din Cupa Ligii cu Viitorul si a primit asigurari ca problemele se vor rezolva in cursul acestei saptamani.

"Nu se mai poate asa. Fotbal fara salarii platite nu exista. Am ajuns sa ii cer nevestei bani de motorina, jucatorii au ajuns la capatul rabdarii", a spus nervos antrenorul Astrei.

La cateva minute dupa rabufnirea lui Sumudica, Dani Coman a iesit public cu o declaratie prin care dadea asigurari ca toate problemele se vor rezolva in cel mult 24 de ore.

"Ne intra vineri banii de la UEFA si ii viram imediat in conturile jucatorilor, vom fi cu salariile la zi", a spus joi seara presedintele Astrei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies