Rica e stelist de mic :) "Voi poate ati uitat, dar eu am jucat un an la Steaua! Pentru cascaval ACCEPT oferta lui Gigi!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 07 Martie 2012, 19:15

	Rica e stelist de mic :) "Voi poate ati uitat, dar eu am jucat un an la Steaua! Pentru cascaval ACCEPT oferta lui Gigi!"

Gigi Becali i-a propus lui Rica Raducanu un post la Steaua. Fostul portar al Rapidului se pregateste sa mearga la Palat, la negocieri.

"Mi-ar parea rau ca Rica sa plece din tara, din cauza problemelor cu banii. Eu l-as lua la Steaua, se gaseste ceva si pentru el. 2000 de euro tot ii dau pe luna. Rica Raducanu nu e simbolul Rapidului, e simbolul Romaniei", a fost anuntul lui Becali, care l-a pus pe ganduri pe fostul portar din Giulesti.

"Nu pot sa spun ca m-a surprins oferta facuta de Gigi Becali, eu cu sufletul sunt rapidist, insa putina lume isi mai aminteste ca pentru un an de zile am fost portar la Steaua. Deci ceva legaturi exista, iar eu cu Gigi ma cunosc de mult timp, are un suflet mare, nu cum zice lumea."

"O sa trec pe la el pe la palat si o sa vad cat de serioasa este treaba. Pentru cascaval m-as duce, sunt o gramada de bani. De ce sa spun nu... De la Rapid am plecat in 2009, am iesit la pensie pentru ca trebuia sa fac loc altora mai tineri deoarece nu erau bani si am preferat pensioara asta mica. La Steaua cred ca as avea ce sa fac."

"Pot antrena portarii la echipele mai mici, caci am jucat atata timp fotbal si am ce sa-i invat. Fotbalul este viata mea si nu prea ma simt eu bine in afara fenomenului, nu am stare”, a declarat Rica Raducanu in Ziarul Ring.

Jocurile Olimpice de la Tokyo. România a câștigat medalia de argint în finala de dublu rame masculin
BRAT
Modifică setările cookies