VIDEO EXCLUSIV Reacție vehementă după decizia în cazul lui Săpunaru: "Dacă era o altă echipă, îi umfla de nu se vedeau"

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2022, 18:00
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2022, 18:02

Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului, a primit doar o etapă de suspendare și a fost amendat cu 9.400 de lei după incidentele de la meciul cu FC U Craiova, pierdut de echipa sa, scor 0-1.

În ciuda incidentelor grave care au avut loc atât în preajma terenului, cât și în zona vestiarelor, Săpunaru a scăpat cu o pedeapsă blândă, iar stoperul și-a ispășit deja etapa de suspendare la meciul cu CS Afumați (3-0), din Cupa României.

Helmut Duckadam, după decizia în cazul lui Săpunaru: "Dacă era o altă echipă, din provincie, cred că-i umfla de nu se vedeau"

La fel ca Ion Crăciunescu, Helmut Duckadam a comentat ironic decizia luată de Comisia de Disciplină din cadrul FRF. Fostul mare portar al Stelei consideră că sancțiunea pentru Săpunaru ar fi fost mult mai drastică dacă acesta ar fi evoluat la o echipă din provincie.

"Sunt de acord cu Ion Crăciunescu, mi se pare o sancțiune prea exagereată. Cred că nu trebuia să-i dea nimic. De ce să-i dea cu Afumați? Cred că nu juca oricum. Da, sunt ironic, sigur. Comisiile judecă în funcție de echipe. 

Dacă era o altă echipă, din provincie, cred că-i umfla de nu se vedeau. Asta e, ne-am obișnuit, mergem înainte, n-are rost să ne facem iluzii că vreodată va fi ceva corect în țara asta", a spus Helmut Duckadam, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Ion Crăciunescu: "Minim 5 etape trebuia suspendat Săpunaru"

Fostul arbitru Ion Crăciunescu a vorbit despre sancțiunile primite de Cristi Săpunaru, luând în derâdere decizia de a fi suspendat o singură etapă.

„Cred că, la exigența Federației de Fotbal, trebuia să-i dea avertisment. I-a dat foarte mult o etapă, mi se pare exagerat! Comisiile sunt independente, dar sunt numite tot în comitetul executiv al Federației. Mi se pare o decizie...

Mie Săpunaru îmi place foarte mult, îl stimez foarte mult, dar de data asta a greșit și trebuia să plătească zdravăn pentru greșeala pe care a făcut-o. Eu zic că minim 5 etape”, au fost cuvintele lui Ion Crăciunescu, potrivit Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!