Rareș Ilie, înapoi la Rapid? Adi Mutu a spus lucrurilor pe nume

Adi Mutu Nice Rapid Bucuresti Rares Ilie Superliga Superliga Adrian Mutu
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 23:59
Data actualizarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 23:58

Fotbalistul a plecat în vară de la Rapid. OGC Nice a achitat cinci milioane de euro pentru serviciile jucătorului român clubului giuleștean.

În primul său sezon la echipa din Ligue 1, Rareș Ilie a bifat patru apariții în campionat, două în Conference League și alte două în tururile preliminare ale competiției europene.

Rareș Ilie, înapoi la Rapid? Adi Mutu a spus lucrurilor pe nume

Antrenorul Rapidului și fostul tehnician al lui Rareș Ilie, Adrian Mutu, a vorbit despre extrema stângă, evidențiind faptul că nu i-a sugerat să se întoarcă la Rapid, chiar dacă Nice vrea să-l trimită sub formă de împrumut.

„Am vorbit la telefon în săptămânile trecute. Rareş a venit cu o problemă personală în România. Că a fost şi este alături de Rapid nu este o noutate, se ştie că ţine cu acest club. Nu, nici nu am luat în calcul această situaţie (n.r. de a fi împrumutat de Rapid). 

În primul rând, pentru Rareş, pentru care nu-i sugerez să vină, să se întoarcă în România, să se întoarcă la Rapid. Trebuie să continue acolo, să strângă din dinţi, să se antreneze bine pentru ziua care va veni şi se va apela la serviciile lui”, a spus Adrian Mutu în cadrul unei conferințe de presă.

Rapid, obligată să cedeze 30% din suma încasată pe Rareș Ilie? Gafa incredibilă făcută de Angelescu la achiziția jucătorului

Impresarul Florin Manea, care a colaborat cu Rapid în Liga 2 și Liga 3, a chemat clubul giuleștean în instanță și cere 30% din cei 5 milioane de euro încasați pentru transferul lui Rareș Ilie la Nice. Fiul legendei rapidiste Nae Manea se bazează pe o clauză pe care clubul și-a asumat-o, respectiv să achite 30% din viitoarele transferuri ale juniorilor descoperiți și propuși de el clubului.

Dacă va avea câștig de cauză, și există șanse mari ca agentului să i se dea dreptate, dacă nu în tribunalele românești, atunci la TAS, Rapidul va rămâne cu doar 2,5 milioane de euro din lăudata mutare a lui Rareș Ilie în Ligue 1, după ce a achitat deja o altă sumă consistentă, 1 milion de euro, către Juniorul București, clubul care l-a format pe jucător --- MAI MULTE DETALII AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!