Radu Stefan: "Nu cred ca Zicu vrea la Steaua, este prea dinamovist!"

Autor: Sport.ro
Joi 20 Decembrie 2007, 15:36
"NE MAI BATEM DOAR LA LOCUL DOI!"

Fundasul dinamovist, Radu Stefan, este pesimist in ceea ce priveste sansele echipei din Stefan cel Mare sa mai castige titlul. Fotbalistul "alb-rosilor" spera, totusi, la un loc de Liga Campionilor anul viitor.

"Este foarte greu sa fim pe locul sase, pentru ca ne obisnuisem cu primul loc, insa asa este in sport, dupa cele bune vin si cele rele. Daca vom fi seriosi si ne vom aduna, anul viitor poate vom termina pe locul doi sau, de ce nu, sa ne luptam inca pentru titlu. Nu stiu daca mai avem sanse la titlu, dar noi speram sa prindem un loc cat mai sus", a spus Radu, dupa festivitatea organizată de CS Dinamo.

Fotbalistul spune ca nu vor fi plecari importante de la Dinamo in aceasta pauza de iarna. "Era greu sa mai prindem forma din sezonul trecut. Speram ca anul viitor sa fie mai bine, de ce nu, sa ajungem chiar pe primul loc. Eu zic ca vom ramane toti la Dinamo, din actuala echipa. Vom fi acelasi grup unit si ne vom lupta in continuare pentru punctele ramase. Nu cred ca Zicu ar vrea sa se duca la Steaua. Este dinamovist si vrea sa ramana la Dinamo", a afirmat Radu.

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies