Prosport / Ce vrea sau ce stie? Goian: "Mi-ar placea sa fiu antrenat de Dan Petrescu"

Autor: Sport.ro
Vineri 22 Februarie 2008, 09:00
"PETRESCU E UN NUME MARE IN FOTBAL. NU INTAMPLATOR, URZICENIUL E UNDE E!"

Dorin Goian a fost unul dintre cei mai "transferati" fotbalisti ai iernii. Uriasul Stelei a ramas in Ghencea pentru cel mai tare retur din istorie. Dupa sapte antrenori schimbati de cand a venit la Steaua, Goe spune pentru Prosport ca il apreciaza cel mai mult pe Protasov, dar si ca i-ar placea sa fie antrenat de Dan Petrescu:

"Cred ca lui Oleg Protasov ii datorez cel mai mult dintre antrenori. Cu el am inceput sa joc. El l-a urcat pe Mirel mai sus si am inceput sa joc cu Ghionea, normal ca n-am sa-l uit. Si Olaroiu a fost un antrenor bun, am avut o relatie foarte buna cu el. Fiecare antrenor are ceva aparte.

Probabil ca intr-o zi o sa antreneze la Steaua si Dan Petrescu. Mi-ar placea sa fiu antrenat de el. Dan Petrescu este un nume mare in fotbalul romanesc, a jucat pentru echipa nationala foarte mult, a fost un jucator extraordinar. Sa nu uitam acea perioada de la Chelsea, oricine ar vrea sa joace la Chelsea. Cu siguranta a si acumulat multa experienta ca antrenor, tot ce se poate. Nu este intamplator faptul ca Urziceniul este acolo in fata", a declarat Goian.

Vezi mai mult pe Prosport

Părinții reclamă proasta organizare a Evaluării Naționale. Reacția lui Andronescu
BRAT