Prosport / Andrey: "Ca sa aiba succes Steaua trebuie condusa de Mihai Stoica"!

Autor: Sport.ro
Marti 26 Februarie 2008, 09:54
"M-AS DUCE DUPA STOICA LA UNIREA URZICENI!"

Chiar daca nu are amintiri placute din perioada Steaua si recunoaste ca inca poarta resentimente fata de conducerea din Ghencea, fostul portar al "ros-albastrilor", Andrey,  respecta un singur om din vechea brigada: Mihai Stoica. Omul care i-a adus in Ghencea pe Andrey si pe Elton le-a fost ca un tata celor doi si se bucura de recunostinta lor.

"Stiu ca acum e presedinte la Urziceni. MM pentru mine este un prieten si un tata. E un om mare. Am un respect mare pentru el".

 "

Despre transferul lui Elton nu stiu ce sa zic, pentru ca nu cunosc detaliile, dar de la transferul meu la Steaua, Mihai Stoica nu a luat niciun procent! Sunt dispus sa spun asta cu mana pe Biblie", a spus Andrey in legatura cu problema "comisioanelor" de care ar fi fost avantajat Stoica.

 

"Pentru felul cum l-a tratat pe MM si pentru ca l-a dat afara de la Steaua, Gigi Becali a primit raspunsul perfect. Ii transmit sa se uite acum pe clasament si sa vada ca Steaua lui e sub Urziceniul condus de MM. Mihai Stoica, spre deosebire de Gigi Becali, e un om competent. Poate ca MM are un milion de dolari buget la Urziceni, pe cand Gigi are 10 la Steaua. Dar, cu banii lui putini, MM a facut la Urziceni o echipa peste cea a lui Becali. Asta spune totul!", a completat fostul portar din Ghencea. 

Andrey isi doreste sa lucreze cu Mihai Stoica chiar si la Unirea Urziceni: "Unde este MM, ma voi duce si eu, daca el va avea nevoie de mine. Daca imi face o oferta sa merg la Urziceni, si maine m-as intoarce in Romania. M-as duce unde e MM ca sa mai invingem o data Steaua. Apropo, am vazut ca in campionat Unirea a batut in tur Steaua. Sper sa castige si in retur", a spus Andrey.

Vezi tot interviul acordat de Andrey pentru Prosport, pe www.prosport.ro

 

 

 

 

Părinții reclamă proasta organizare a Evaluării Naționale. Reacția lui Andronescu
BRAT