Prosport / Andrey: "Ca sa aiba succes Steaua trebuie condusa de Mihai Stoica"!

Autor: Sport.ro
Marti 26 Februarie 2008, 09:54
"M-AS DUCE DUPA STOICA LA UNIREA URZICENI!"

Chiar daca nu are amintiri placute din perioada Steaua si recunoaste ca inca poarta resentimente fata de conducerea din Ghencea, fostul portar al "ros-albastrilor", Andrey,  respecta un singur om din vechea brigada: Mihai Stoica. Omul care i-a adus in Ghencea pe Andrey si pe Elton le-a fost ca un tata celor doi si se bucura de recunostinta lor.

"Stiu ca acum e presedinte la Urziceni. MM pentru mine este un prieten si un tata. E un om mare. Am un respect mare pentru el".

 "

Despre transferul lui Elton nu stiu ce sa zic, pentru ca nu cunosc detaliile, dar de la transferul meu la Steaua, Mihai Stoica nu a luat niciun procent! Sunt dispus sa spun asta cu mana pe Biblie", a spus Andrey in legatura cu problema "comisioanelor" de care ar fi fost avantajat Stoica.

 

"Pentru felul cum l-a tratat pe MM si pentru ca l-a dat afara de la Steaua, Gigi Becali a primit raspunsul perfect. Ii transmit sa se uite acum pe clasament si sa vada ca Steaua lui e sub Urziceniul condus de MM. Mihai Stoica, spre deosebire de Gigi Becali, e un om competent. Poate ca MM are un milion de dolari buget la Urziceni, pe cand Gigi are 10 la Steaua. Dar, cu banii lui putini, MM a facut la Urziceni o echipa peste cea a lui Becali. Asta spune totul!", a completat fostul portar din Ghencea. 

Andrey isi doreste sa lucreze cu Mihai Stoica chiar si la Unirea Urziceni: "Unde este MM, ma voi duce si eu, daca el va avea nevoie de mine. Daca imi face o oferta sa merg la Urziceni, si maine m-as intoarce in Romania. M-as duce unde e MM ca sa mai invingem o data Steaua. Apropo, am vazut ca in campionat Unirea a batut in tur Steaua. Sper sa castige si in retur", a spus Andrey.

Vezi tot interviul acordat de Andrey pentru Prosport, pe www.prosport.ro

 

 

 

 

„Se merge pe încredere”. Elevii din Alba care au venit din Veneţia, în carantină 14 zile şi monitorizaţi telefonic
BRAT