PROSPORT / ANDREY: "BECALI E JOSNIC, STRICA STEAUA!"

Autor: Sport.ro
Marti 26 Februarie 2008, 09:13
"M-A AUZIT DUMNEZEU DUPA TOT CE MI-A FACUT LA STEAUA"

A venit la Steaua adus de MM Stoica pentru a-l inlocui pe Carlos. S-a accidentat la primul antrenament in Ghencea. A debutat la Constanta, in meciul de Cupa cu Farul, cand a aparat senzational. A disparut de la Steaua pe usa din dos, impartasind soarta altui brazilian, Elton. Vi-l amintiti! E Andrey, fostul portar al Stelei. Brazilianul nu uita de ros-albastri. Acum la Cruzeiro, Andrey a declarat pentru Prosport ca este la curent cu ce s-a intamplat la Steaua, cu locul cinci din campionat si spune ca nu poate decat sa se bucure, mai ales dupa ce nedreptatile suportate din partea patronului:

"Sunt la Cruzeiro. Joc fotbal adevarat intr-o tara unde oamenii iubesc acest sport. Ce poate fi mai frumos decat asta? Pana la urma, a fost bine ca am plecat de la Steaua si m-am intors in Brazilia. Urmaresc pe internet campionatul din Romania. Sunt la curent cu totul. Stiu ca Steaua e abia pe locul 5, dupa CFR, Rapid, Urziceni si Poli Timisoara. Stii ce inseamna asta? Ca Dumnezeu m-a auzit! Dupa tot ce mi-a facut Gigi Becali... L-am rugat sa faca dreptate, ceea ce el a si facut. Am vazut meciurile Stelei din Liga si m-am bucurat enorm! Dumnezeu i-a dat lui Gigi Becali „cadoul“ cel mai potrivit: un singur punct si ultimul loc in grupa!

Gigi strica Steaua! Nu l-am cunoscut decat pentru o scurta perioada si ma bucur ca nu am fost nevoit sa stau mai mult in preajma unui asemenea om! El nu are respect pentru nimeni. Cat timp am fost in Romania, am observat ca in fata camerelor de luat vederi Gigi Becali vorbea foarte mult despre Dumnezeu. Eh, pot sa va spun ca, in realitate, el nu crede in nimic, nimic, nimic din ce spune!", a declarat Andrey pentru Prosport.

Vezi mai multe pe Prosport

Părinții reclamă proasta organizare a Evaluării Naționale. Reacția lui Andronescu
BRAT