2009 incepe in razboi: Procesul lui Becali programat pe 21 ianuarie 2009!

Cazul Valiza Gigi Becali Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Decembrie 2008, 14:53
Data actualizarii: Vineri 19 Decembrie 2008, 14:55
Curtea de Apel Cluj va incepe, la 21 ianuarie 2009, judecarea procesului in care finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, este acuzat ca a promis sume importante de bani jucatorilor unor altor cluburi, pentru a-si invinge adversarii din teren si, astfel, echipa din Ghencea sa profite de rezultate

.Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost deferit justitiei, joi, de procurorii anticoruptie, in dosarul "Valiza", alaturi de alte cinci persoane, intre care si selectionerul echipei nationale de fotbal, Victor Piturca.

Gigi Becali este acuzat de doua infractiuni de dare de mita si de fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Alaturi de el au mai fost trimisi in judecata Teia Sponte, Alina Florentina Ciul, Victor Piturca, Radu Gheorghe Marino si Raul Volcinschi.
Selectionerul Victor Piturca este acuzat de favorizarea infractorului. Vicepresedintele

Consiliului de Administratie al clubului Steaua, Teia Sponte, este acuzat de complicitate la dare de mita. Alina Ciul, unul dintre avocatii lui Becali, este acuzata de favorizarea infractorului si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Lui Radu Marino, procurorii anticoruptie ii imputa doua fapte de fals in inscrisuri sub semnatura privata, el fiind acuzat totodata si de favorizarea infractorului. Tot pentru favorizarea infractorului va fi judecat si Raul Volcinschi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!