VIDEO EXCLUSIV Probleme serioase pentru Dinamo! Unul dintre oamenii cu banii de la club anunță că își va retrage susținerea

Dinamo traversează o perioadă extrem de grea atât din punct de vedere financiar, cât și în plan sportiv.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Decembrie 2021, 12:37
Data actualizarii: Marti 14 Decembrie 2021, 12:53

Lucrurile ar putea căpăta accente și mai dramatice pentru gruparea din „Groapă”, după ce unul dintre oamenii care au susținut financiar clubul în ultima perioadă a anunțat că nu intenționează să-și prelungească sprijinul pentru Dinamo.

Vladimir Cohn, fost finanțar al lui Dinamo și unul dintre cei care i-au susținut financiar pe „câini” în ultimele luni, a anunțat că își va retrage sprijinul financiar, deoarece este nemulțumit de modul în care au fost cheltuiți banii săi.

„Cred că inițiativa suporterilor de a contribui cu bani este formidabila. Aceasta este singura modalitate de salvare a clubului. Dar, din nou vă spun, degeaba dai atâția bani pe jucători care nu au valoare.

Am ajutat o perioadă clubul, am vrut să văd dacă va ajuta la ceva. Deocamdată nu cred că ajută. S-au dat bani la niște jucători care nu meritai. Dar aceasta a fost decizia celor care conduc”, a declarat Vladimir Cohn, la PRO X, în cadrul emmisiunii „Ora exactă în sport”.

Dinamo s-a impus, luni, în fața lui Chindia Târgoviște, scor 1-0, și a părăsit ultimul loc al clasamentului. Acesta a fost prima victorie obţinută de Mircea Rednic în acest mandat.

Modifică setările cookies