Prima reactie a lui Becali cand a fost intrebat daca il ia pe Sumudica la FCSB! Ce i-a raspus Sumudica

Gigi Becali crede ca 'Sumudica la Steaua' e subiect inchis in acest moment.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Iunie 2018, 11:44
Data actualizarii: Miercuri 06 Iunie 2018, 11:55

Cei doi au avut un dialog in direct la PRO X. Becali spune ca iesirile publice ale lui Sumudica l-au indepartat de FCSB.

Ce au discutat Sumudica si Becali la PRO X:

Becali: Niciodata n-aveam o relatie tensionata cu Sumudica! M-am suparat pe el cand zicea FCSB, la inceput. Ma mai supara cand zicea de Dica sau de altii cu care lucrez eu. Colaborarea dintre noi e imposibila. Imi place ca antrenor, ca om. Poti sa comunici cu el, e intelept. Are nebuniile lui, dar sunt de actor. I-am spus acum 6-7 ani... daca nu se arunca pe burta la meciul cu Steaua... Eu l-as pune la FCSB, dar nu vreau inca o problema cu suporterii. Suporterii sunt stelisti, dinamovisti, rapidisti, nu se pot schimba. Sumudica a facut niste gesturi... Acum a plans pentru Rapid, a trimis mesaj pe Facetime. Trebuie sa mai treaca 4-5 ani ca sa antreneze Steaua.

Sumudica: Stii foarte bine care este relatia dintre noi. Gigi, tu ai tinut fotbalul romanesc in viata. Ai bagat milioane! Foarte multa lume te blameaza. Multi spun ca din cauza ta s-a pierdut campionatul, dar nu e asa. Gigi e prietenul meu. Vorbim, ne sfatuim. Il simt aproape de mine. Nu pot sa trec asa usor peste aceasta relatie. Sunt de acord ca e foarte greu sa colaboram in aceste momente.

Becali: Pe langa faptul ca mi-e prieten Sumudica, lumea trebuie sa inteleaga faptul ca fac ce vreau la mine acasa. Printre oamenii pe care ii consult cand iau o decizie la fotbal este si Marius Sumudica. Nu vreau sa se speculeze... Dar mai sunt 6-7 oameni. Uite, si cu Andone. La fotbal nu stapanesc foarte bine, asa ca intreb. La fotbal nu e niciun om care cunoaste toate secretele. Invat si eu de la cine se pricepe. Sumudica simbolizeaza Rapid. Ma bucuram daca mergea Sumudica la CFR.

Modifică setările cookies