7 2016 14:54

Pozitia lui Sumudica in telenovela Budescu! Ce decizie a luat cand a aflat ca Steaua e la un pas sa ii cumpere cel mai bun jucator


	Pozitia lui Sumudica in telenovela Budescu! Ce decizie a luat cand a aflat ca Steaua e la un pas sa ii cumpere cel mai bun jucator

Becali negociaza cu Ioan Niculae transferul lui Budescu la Steaua. Jucatorul si-a dat acordul, insa patronul Astrei incearca sa obtina mai multi bani. Lucrurile se pot schimba de la o ora la alta.

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

"Daca Astra vinde vreun jucator la Steaua in aceasta iarna, a doua zi imi dau demisia", a spus Marius Sumudica in mai multe randuri, in toamna, in incercarea disperata de a-l convinge pe Ioan Niculae sa nu intareasca marea rivala in lupta la titlu.

Budescu si Ioan Niculae sunt in discutii avansate cu Steaua, iar transferul se poate face in orice moment.

Sumudica si-a schimbat discursul si a lasat de inteles ca viitorul lui pe banca Astrei nu va fi influentat de o posibila plecare a golgheterului in lotul lui Reghecampf.

"Eu am spus ce vreau. Am incercat sa il directionez pe Budescu spre tarile arabe. Nu depinde de mine. Eu mi-am facut lotul pentru cantonament, luni trebuie sa plecam in Cipru. L-am trecut si pe Budescu pe lista", a spus Sumudica pentru ProTV.

Vezi filmul negocierilor de astazi pentru transferul lui Budescu la Stirile din SPORT de la ProTV, ora 20:00.

"Niculae vrea mai multi bani"

Petre Buduru, presedintele clubului Astra, a facut o precizare foarte importanta in urma cu putin timp.

"Discutia este ca vrem o suma mai mare de la Steaua decat cea pe care am cerut-o echipei din Qatar", a spus presedintele Astrei la DolceSport.

Aceasta ar putea fi explicatia pentru care transferul lui Budescu a fost blocat, pentru moment, de Ioan Niculae - patronul Astrei vrea sa obtina de la Becali mai multi bani decat suma ceruta initial (1,1 milioane de euro).

5 comentarii
 • 7 2016
  agramatul "muila" iti recomand o reintoarce in clasa a-2a. cum de cei ce verifica comentariile va dau accept....
 • 7 2016
  dan Nu-I mare pierdere,acolo Steau il are pe Stanciu,care este peste grasanul de Budescu,care nu face si faza defensiva.Problema mare este atacul,acolo ar fi nevoie de Marica sau un atacant de careu de valoare....
 • 7 2016
  ionescu ion sumudica este un tigan prost...
 • 7 2016
  muila i-a m..e wcsb+fani cu Budescu asta......
 • 7 2016
  s Ce tigan...pai te intelegi la 1.1 milioane si dupaia se suceste si vrea mai mult. Sa si-l tina....
BRAT