Cristi Munteanu Dinamo mihai esanu Plamen Iliev Superliga

EXCLUSIV Plamen Iliev și Mihai Eșanu, sub ”lupa” lui Cristi Munteanu: ”Nu ei sunt problema”

Plamen Iliev și Mihai Eșanu au apărat poarta lui Dinamo în acest sezon. 

Daniel Anghel
Data publicarii: Marti 28 Decembrie 2021, 22:00
Data actualizarii: Marti 28 Decembrie 2021, 22:04

Chiar dacă ”roș-albii” au cea mai slabă defensivă din campionat, cu 43 de goluri primite, Cristi Munteanu nu consideră că Dinamo ar avea nevoie de un nou goalkeeper.

După ce Plamen Iliev a fost transferat în ”Ștefan cel Mare”, Mircea Rednic, cel care a fost, până nu de mult, antrenorul lui Dinamo, l-a preferat pe goalkeeper-ul bulgar, mult mai experimentat decât tânărul Eșanu.

Analiza lui Cristi Munteanu: ”Nu portarii sunt problema la Dinamo”

„Eșanu chiar mi-a plăcut când a apărut în poarta lui Dinamo, un portar tânăr, cu calități bune, dar și Iliev, bineînțeles, cu experiență mare, un portar de echipă națională... discutăm de doi jucători pe care îi consider potriviți pentru Dinamo. 

Nu cred că ei sunt problema. Indiferent pe ce post joci, când nu joacă echipa te trage în jos și pe tine. Dinamo nu a avut grup, nu a avut un vestiar unit. La asta mă așteptam de la Rednic, asta mă așteptam să facă, dar uite că nu a reușit”, a spus Cristi Munteanu, pentru www.sport.ro.

13 meciuri a bifat Eșanu în acest sezon pentru Dinamo. A încasat nu mai puțin de 26 de goluri și a bifat o singură partidă fără gol primit.

Iliev a jucat în zece partide, a încasat 19 goluri și a bifat două partide fără gol primit.

Bulgarul a fost aproape de o plecare de la Dinamo, după ce a intrat în conflict cu Mircea Rednic, dar se pare că va rămâne la echipă, având în vedere că tehnicianul a fost înlăturat, iar în locul său a fost ”instalat” Flavius Stoican.

Rednic o lasă pe Dinamo pe penultimul loc, cu 12 puncte, la un singur puncte în fața ”lanternei roșii” Academica Clinceni și la șapte puncte de următoarea clasată, FCU Craiova.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!