VIDEO EXCLUSIV Pițurcă, fascinat de publicul unei echipe din Liga 1: "Eu sunt stelist, îmi pare rău să o spun"

Victor Pițurcă a acordat un interviu pentru PRO TV în care a vorbit și despre fotbalul din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Aprilie 2022, 22:10
Data actualizarii: Marti 05 Aprilie 2022, 22:09

Fostul selecționer, care a subliniat problemele de la FCSB și a analizat primele meciuri ale lui Edi Iordănescu la naționala României, a vorbit și despre fanii echipelor din Liga 1.

Victor Pițurcă, fascinat de atmosfera din Giulești

Pițurcă este convins că cea mai frumoasă atmosferă este acum pe noul stadion al Rapidului. Giuleștenii au jucat cu casa închisă atât meciul inaugural cu Poli Timișoara (1-0), cât și primul duel oficial din Liga 1, cu FC Botoșani (3-0).

"Atmosferă incredibilă, excelentă! Cea mai bună atmosferă pe care am văzut-o în ultimul timp. Eu sunt stelist, îmi pare rău să o spun, dar cea mai bună și frumoasă atmosferă am văzut-o în Giulești.

Steaua, Rapid, Craiova, Dinamo, aceste echipe când sunt în Liga 1, suporterii sunt incredibili, fantastici", a spus Victor Pițurcă, pentru PRO TV.

Având în vederea capacitatea destul de mică a noului stadion al Rapidului (14.050), președintele Daniel Niculae a anunțat recent că, din sezonul viitor, nu vor mai fi puse în vânzare bilete, ci doar abonamente.

"Din sezonul următor, nu vom mai vinde bilete la meciurile de acasă. Vom comercializa doar abonamente

Dacă este un fan de-al echipei își poate achiziționa un abonament. Iar dacă nu poate ajunge la toate meciurile, atunci îl poate împrumuta altui fan care poate veni la meci", a spus Daniel Niculae, la Digisport.

Modifică setările cookies