"Petrecaretii" Pulhac si Goian, reprimiti in cantonament!

Autor: Sport.ro
Vineri 09 Ianuarie 2009, 10:10
"Petrecaretii" Pulhac si Goian, reprimiti in cantonament!
Dinamo vrea sa atace campionatul cu tot lotul valid pe care il are la dispozitie, iar fotbalistii care au fost la un pas sa paraseasca Stefan cel Mare, Cristi Pulhac si Lucian Goian au primit cea mai buna veste pe 2009: vor face deplasarea in turneul din Antalya.

Fundasii Cristi Pulhac si Lucian Goian au fost anuntati sa se prezinte la reunirea lotului, luni, 12 ianuarie in vederea efectuarii unui turneu in Antalya.

Pulhac spune ca daca refacerea dupa operatia la genunchiul stang va decurge normal, el s-ar putea deplasa alaturi de "caini"  in al doilea stagiu al iernii, tot in Antalya, in februarie: "In continuare muncesc 8 ore pe zi la sala. Recuperarea decurge perfect, nu mai am dureri. Peste maximum doua saptamani ma duc iar la un control amanuntit in Belgia, la doctorul Martens, si dansul o sa decida daca pot merge in cantonamentul din februarie. Fizic, ma simt pregatit, parca as fi nou-nascut. A trecut ce-a fost mai rau, s-a sters cu buretele. Cu moralul stau binisor. Si chiar daca sant departe de gazon de aproape trei luni, n-am luat in greutate decat maximum doua kilograme".  a spus fundasul stanga pentru Gazeta Sporturilor.

 

 


Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies