Pepe, afacerea iernii pentru Becali: "Vin gratis, nu ma deranjeaza salariul de la Steaua!"

Autor: Sport.ro
Sambata 06 Februarie 2010, 08:56
Pepe, afacerea iernii pentru Becali: "Vin gratis, nu ma deranjeaza salariul de la Steaua!"

Pepe Moreno a reusit sa isi rezolve problemele contractuale si va ajunge zilele urmatoare gratis la Steaua.

Stoichita a reusit sa-si acopere si postul pentru care nu avea nicio solutie. Cel de rezerva a lui Kapetanos. Pepe Moreno si-a rezolvat problemele si i-a anuntat pe sefii Stelei ca asteapta viza pentru Antalya. Columbianul va fi imprumutat pana in vara iar Steaua va avea si prima optiune de transfer. O super afacere, in conditiile in care jucatorul si-a rezolvat singur toate negocierile.

"America s-a inteles cu Independiente si ma lasa sa plec la Steaua fara niciun ban, deocamdata. Acum nu-mi ramane decat sa astept  sa ma sune presedintele ca sa imi spuna ce sa fac mai departe. Mai trebuie doar sa-mi rezolv problemele cu viza si in doua-trei zile voi fi in sfarist in cantonament in Antalya." a spus Pepe Moreno in Prosport.

Atacantul columbian face orice ca sa ajunga la Steaua si nu este deranjat de salariul propus de Becali: 10.000 de euro pe luna. "Chiar nu ma intereseaza cat voi incasa la Steaua, sunt multumit cu 10.000 de euro pe luna. Dorinta mea este de a ajunge la Steaua este mult mai importanta decat pretentiile financiare." a mai spus Pepe.

"Vin sa ajut Steaua sa castige campionatul si sa evolueze in Champions League. M-am simtit bine la aceasta echipa si din acest motiv am decis sa ma intorc" - Pepe Moreno.


 

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Ursul lovit de mașină în Harghita a fost eutanasiat, după ce a agonizat toată noaptea. Avea 3 picioare fracturate
BRAT