Pe cine a dat vina Mihai Pintilii după eșecul usturător cu Farul Constanța + Verdictul cu privire la Florinel Coman

fcsb - farul constanta mihai pintilii Superliga Superliga Mihai Pintilii
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 21:50
Data actualizarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 21:49

FCSB - Farul Constanța s-a terminat 2-3, într-un final de vis pentru trupa lui Gică Hagi.

Mihai Pintilii a vorbit după meci și a evidențiat faptul că nu își dorește să arunce vina pe Joyskim Dawa, jucătorul care și-a lăsat echipa în inferioritate numerică în minutul 90.

Pe cine a dat vina Mihai Pintilii după eșecul usturător cu Farul Constanța + Verdictul cu privire la Florinel Coman

„Nu vreau să acuz pe nimeni. E vina tuturor. A staff-ului, a tuturor. Nu pot să dau într-un singur jucător. Aia putea să se întâmple. A luat roșu, a fost lovitură liberă. Nu vreau să dau acum într-un jucător. Mă bucur de atitudinea lor. Am pierdut trei puncte, era o șansă pentru noi să ne apropiem de locul întâi. E o greșeală personală și atât. Au fost meciuri în care Dawa a jucat foarte bine.

E și normal (n.r. să fii nervos). Să pierzi într-o asemenea manieră... Au alergat foarte mult, s-au dăruit foarte mult. Și-au vârsat și ei, probabil, nervii pe cineva (n.r. jucătorii, pe arbitri).

Să-i dea Dumnezeu să fie sănătos. Coman, la cum s-a prezentat în cantonament și acum, e cel care a venit la FCSB. Dacă se prezintă în continuare așa, o să rămână titular.

E, întăriri. Ăsta e lotul. Momentan suntem doi pe post. Cine intră își face treaba senzațional. Așa a fost să fie în seara asta, că am pierdut. Ei formează o familie. Sunt o familie și suferă toți când pierdem și se bucură toți când câștigăm.

Ține de moment totul. Eu probabil mă puteam pe jos. Dădeam într-o minge. Făceam un fault, să mai tragem de timp. Asta e lipsa de experiență, pot să zic. Dar nu pot să le reproșez nimic. Au avut atitudine bună, au demonstrat că joacă un fotbal plăcut.

(n.r. asta aștepți de la David Miculescu?) Da, d-asta a fost adus. Să dea pasă de gol, să rezolve faze, mi-aș dori mai mult să finalizeze el, dacă se poate. Ăsta e David Miculescu. Încet-încet, poate ajunge titular.

Nu sunt supărat, sunt doar dezamăgit, pentru că meritau băieții și i-am văzut supărați. Mergem (n.r. la CFR) să jucăm la victorie. Nu mai avem nimic de pierdut”, a spus la finalul meciului Mihai Pintilii.

FCSB - Farul Constanța 2-3 

Andrei Cordea a deschis scorul imediat după pauză (minutul 47), dintr-o acțiune de vis creată de Florinel Coman. Denis Alibec a restabilit, ulterior, egalitatea executând o lovitură liberă în mare stil (minutul 56).

Finalul a fost categoric al Farului. Omrani a respins o minge în mod eronat, iar Șut a deviat în proprie poartă (minutul 90+5). Borza a prins, un singur minut mai târziu, un interior fantastic și l-a executat pe Târnovanu.

Trupa de la nivelul mării a reîntors, în acest sens, soarta meciului și a plecat din confruntarea de pe Arena Națională cu toate cele trei puncte revenind, cel puțin temporar, pe prima poziție în clasamentul Superligii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!