Patronul CFR-ului a pus ochii pe doi jucători de la FCSB: „La noi nu e atât de multă mingicăreală!” Mărturisirea lui Neluțu Varga

Neluțu Varga - CFR Cluj Andrea Compagno FCSB Octavian Popescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 19:06
Data actualizarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 20:30

La finalul lui 2022, Neluțu Varga a mărturisit că admiră doi fotbaliști de la FCSB.

CFR Cluj a terminat 2022 pe locul secund în Superligă, cu 44 de puncte adunate în 21 de etape. Doar Farul Constanța a adunat mai multe puncte decât echipa pregătită de Dan Petrescu (55 ani). Gică Hagi (57 ani) și elevii săi un doar un un punct mai mult.

Neluțu Varga îi place pe Tavi Popescu și Andrea Compagno 

Neluțu Varga, omul care a scos CFR-ul din insolvență, a mărturisit că admiră doi fotbaliști de la FCSB. Octavian Popescu (20 ani) și Andrea Compagno (26 ani) sunt remarcații finanțatorului echipei din Gruia, chiar dacă este conștient că aceștia nu se mulează pe stilul campioanei României.

„De la FCSB îmi place Tavi Popescu. E un jucător care promite, dar nu știu dacă s-ar potrivi la jocul nostru. La noi e mai multă presiune, se joacă mai în forță. Nu e atât de multă mingicăreală. Interesant este și Compagno, dar cred că avem oportunități mai interesante de afară”, a declarat Neluțu Varga pentru Fanatik.

Nelutu Varga, dat de gol de Gigi Becali

Visul lui Varga de a fi un finanțatorul discret s-a năruit odată cu intervenția amicului Gigi Becali la TV, atunci când patronul FCSB-ului a dezvăluit cine este omul cu banii de la CFR Cluj.

„Mi-am ales o echipă de management și nu am vrut să mă implic, să conduc eu, să fac pe marele acționar. Pentru mine era foarte important ca familia mea, noi trăind într-un cadru mai creștinesc, să stea departe, să trăim normal, să putem ieși în liniște la un restaurant. Nu doream să epatez. 

Acest lucru l-am și reușit în primii doi ani, până m-a dat în primire pe televizor Gigi Becali, cu care sunt amic

A vorbit atunci pentru prima oară de numele meu. M-am supărat, nu mi-a căzut bine, chiar nu aveam nevoie de reclamă. Nu din alt motiv. L-am sunat, am vorbit și și-a cerut iertare. 

A zis că intră iar în direct și spune că nu e adevărat, dar am convenit să o lase așa, pentru că mai rău ar fi făcut apoi”, a mai spus Neluțu Varga.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!