Liga 1

"ORICE jucator poate sa stea pe banca!" Alibec, REZERVA cu Viitorul? Mesajul ferm transmis de Reghecampf

Dupa Tamas, si Alibec poate sa-si piarda locul in echipa! 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Aprilie 2017, 09:31
Data actualizarii: Miercuri 19 Aprilie 2017, 09:31

Gestul de la Cluj al lui Alibec nu i-a picat bine lui Reghecampf. Capitanul Stelei a parasit arena in minutul 60, suparat ca a fost schimbat. Laurentiu Reghecampf anunta ca Alibec va fi amendat si il ameninta ca exista posibilitatea de a deveni rezerva lui Gnohere. Alibec va fi monitorizat atent de Reghe pana la partida cu Viitorul, finala de titlu. Alibec nu ar fi singurul "greu" din lotul Stelei care devine rezerva. Tamas nu a mai prins primul 11 dupa eliminarea din meciul cu Viitorul.

"Ma deranjeaza ca nu a stat pe banca sa sufere cu echipa pana la sfarsit. Nu am vorbit aseara dupa meci si nici n-am ce sa vorbesc, o sa urmaresc reactia lui in aceasta saptamana. I-am zis ca nu sunt Sumudica, suntem total diferiti. Mentalitatea si nivelul nostru la care am antrenat si jucat e altul, eu sunt altfel obisnuit, Steaua e altceva. Toti jucatorii sunt la fel, de acelasi nivel.

Eu nu pot sa-l amendez, dar pot sa-l pun sa plateasca o suma catre colegii sai. Sa simta ca nu a fost ok. Nu sa le plateasca colegilor o masa. Ceva mai jos de atat. Sa cumpere sampoane, ceva de genul asta. Nu fata de mine trebuie sa plateasca. Le-am zis ca in primul rand joaca pentru ei.

Orice jucator al nostru poate sa stea pe banca. Am sa urmaresc atent atitudinea lui, depinde de el. Pentru mine e in continuare atacantul numarul 1 al echipei. Chiar daca e dificil pentru Gnohere. El e putin mai puternic, se bate cu adversarii, Denis e un jucator care isi creeaza situatii si da pase foarte bune. Sunt putini diferiti, dar joaca pe aceeasi pozitie.

Alibec are 92 kg, este la limita normala pentru ceea ce cere centrul de medicina sportiva din Romania. Asta am primit, este in grafic. Bizonul cred ca 200 de grame in plus, dar trece de fiecare data", a spus Reghecampf.

Modifică setările cookies