"O spun raspicat!" Primul avertisment al lui Contra catre Mutu! Anuntul facut de antrenorul Petrolului

"O spun raspicat!" Primul avertisment al lui Contra catre Mutu! Anuntul facut de antrenorul Petrolului

► Duminica, LIVE la Sport.ro: Je m’apelle Calificare! 13:00 Trageri la sorti EURO, 15:30 Ajax – AZ, 19:00 Special "ZI CU MUTU"

Cosmin Contra l-a atentionat pe Mutu inaintea primului meci oficial ca prietenia dintre ei nu inseamna un loc de titular in echipa. Antrenorul Petrolului a declarat ca:

"Nu iau decizii in functie de prietenii. Capitanii nostri sunt, in ordine, Mutu, Mustivar, Geraldo si Bornescu. Daca ar fi fost dupa prietenie, capitan trebuia sa fie albin. am optat pentru Mutu pentru ca are experienta si valoare. Daca va avea si echilibru in viata personala va fi un mare castig pentru noi. "

"O spun raspicat, cine are randament scazut, nu va juca, indiferent de nume. Cei care au plecat au avut atentia mea poate mai mult decat altii, dar nu i-am fortat eu sa plece. au plecat la mai bine si punct."

"Pentru mine echipa nu s-a invartit in jurul lui Hamza si Boudjemaa, cum nu se va invarti nici in jurul lui Mutu si Zicu. in ceea ce il priveste pe Mutu, cred ca e un pic naiv, l-am avertizat ca va avea o surpriza cand va vedea cum se joaca in campionat."

Cosmin Contra a detaliat si problemele medicale pe care le are in lot in acest moment:

"Avem cateva probleme medicale in lot. Teixeira si Marinescu nu vor face deplasarea, iar albin si Tamuz sunt incerti. in cazul lor, ma voi decide daca vor fi opriti in lotul de 20 care va face deplasarea in functie de cum se vor prezenta la antrenamentul de sambata. Cred ca avem lotul potrivit pentru a ataca titlul, dar trebuie sa fim si lasati sa ne batem la titlu", a mai spus Contra.

Petrolul Ploiesti joaca duminica de la 20:30 la Brasov.

VIDEO PROTVPLUS.RO

A fost unul dintre cele mai negre weekend-uri pe șoselele din țară. Autoritățile vor să schimbe legislația
BRAT
Modifică setările cookies