'O sa fiu molestat daca nu fac asta!!' Ce vrea sa le faca Sumudica stelistilor in FINALA CAMPIONATULUI

'O sa fiu molestat daca nu fac asta!!' Ce vrea sa le faca Sumudica stelistilor in FINALA CAMPIONATULUI

Sumudica se pregateste de marele meci cu Steaua din weekendul viitor! E convins ca un rezultat de egalitate e tot ce-i trebuie Astrei pentru a fi campioana.

Sumudica spune ca le va cere conducatorilor clubului sa se asigura ca fanii Stelei nu vor sta in tribuna din spatele bancii Astrei la meciul din campionat.

"O sa fiu molestat daca nu iau masuri! O sa fiu jignit, o sa mi se distraga atentia. Voi vorbi cu sefii mei sa luam o masura. Sa li se dea invitatii familiilor, celor apropiati clubului, nu stiu. Vreau sa se gaseasca o solutie. In Giurgiu e plin de stelisti, vor veni la meci!", a spus Sumudica la Digisport.

Antrenorul cere din nou suspendarea lui Nicusor Stanciu pentru semnul obscen pe care l-a facut in fata fanilor de la Severin, la finalul meciului cu Pandurii: "Daca Steaua ne bate, o sa-i felicit. Inseamna ca merita sa ia campionatul. Mi-ar face mare lacere ca si Stanciu sa fie chemat la comisie, asa ar fi normal. Daca eu sunt chemat si probabil suspendat, sa fie si el pentru aceleasi gesturi pe care le-am facut si eu!"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies