"Nu sunt pregatit, nu! Muscati-va limba!" Dragomir a intrat in direct la PRO X in ziua in care va fi anuntata decizia instantei! Ce spune de condamnare

Autor: Sport.ro
Marti 13 Noiembrie 2018, 12:23

Emotii maxime pentru Dumitru Dragomir in ziua in care va fi pronuntata decizia definitiva in dosarul in care este anchetat pentru spalare de bani si evaziune fiscala.

Dragomir a fost condamnat de judecatorii Tribunalului Bucuresti la 7 ani de temnita pentru spalare de bani si evaziune fiscala, intr-un dosar in care a fost acuzat de prejudicierea patrimoniului LPF, dupa vanzarea drepturilor TV a Ligii I pentru perioada 2011-2014.

Fostul presedinte LPF sustine ca este nevinovat si ca va fi condamnat doar "daca e ordin".

"Normal nu ar trebui sa am emotii, pentru ca nu sunt vinovat. Dar...fereasca Dumnezeu. Cred ca doamna judecator din prima instanta nici nu a citit dosarul... Adevarul va iesi la lumina, pentru ca nu te poti ascunde de adevar. Voi nu stiti cum am plecat de la LPF? I-a strans Ponta pe toti si a dat ordin. Eu nu am tacut, ei s-au suparat si m-au curatat. Mi-a si recunoscut, mi-a zis: <Daca ai fost nebun si nu ai plecat cand ti-am dat semnal>. Nu sunt pregatit pentru o decizie nefavorabila, nu sunt! Muscati-va limba, nu va ganditi la asa ceva! Nu se poate sa fie nefavorabila daca sunt nevinovat", a spus Dragomir la PRO X.

A început şedinţa în care este citită moţiunea de cenzură iniţiată de PSD, în Parlament
BRAT
Modifică setările cookies