"Nu stiu pe unde-i bantuie mintea, nu e treaba mea sa-l aduc acasa". Anghelache ii raspunde acid lui Sumudica, dupa ce antrenorul a acuzat delegarea lui Barsan

Autor: Sport.ro
Sambata 27 Februarie 2016, 17:17

	"Nu stiu pe unde-i bantuie mintea, nu e treaba mea sa-l aduc acasa". Anghelache ii raspunde acid lui Sumudica, dupa ce antrenorul a acuzat delegarea lui Barsan

Citeste si - Scandal inainte de Astra - Dinamo. Sumudica acuza delegarea lui Barsan: "Sper ca Anghelache nu mai are treaba la Dinamo"

"E normal sa-l trimiti pe Marcel Barsan la un Astra - Dinamo, cand ii ai pe Hategan, balaj, Tudor, Avram, Coltescu sau Petrescu? (...) Ma bantuie un gand, si ma stiti ca nu pot sa tac. Sper ca domnul Constantin Anghelache sa nu mai aiba nicio treaba cu Dinamo", a spus Sumudica astazi.

Antrenorul Astrei este nemultumit de delegarea facuta de CCA la meciul cu Dinamo. Barsan este cel pe care Sumudica l-a acuzat ca a stricat meciul cu ASA Targu Mures, cand acesta a dat un penalty pentru mureseni.

Constantin Anghelache i-a raspuns si el lui Sumudica. Acesta a vorbit la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro, facand afirmatii acide la adesa antrenorului.

"Sumudica nu e preocupat de fotbal, al trebui sa-l preocupe jocul lui la pariuri. Nu stiu pe unde-i bantuie mintea, dar nu e preocuparea mea sa-l aduc pe el acasa.

Eu nu am schimbat nicio vorba cu vreun arbitru, nu am nicio treaba cu vreun central, mai ales cu Barsan. Din punctul meu de vedere, CCA face delegarile si nu trebuie sa tina cont de ce vrem noi. Cei de acolo stiu mai bine.

Nu stiu cat a arbitrat Barsan sau daca a facut erori.

Daca as face o proportie intre mine si Sumudica, el ar putea castiga doar pentru ca a fost fotbalist. La celelalte capitole, sa stea in banca lui.

Sumudica ar putea fi lider pana maine seara. De asta e frumos fotbalul, pentru ca nimeni nu stie ce se va intampla, asa cum crede Sumudica. Daca ar fi asa, am pune numai X-uri si gata", a spus Constantin Anghelache la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro

„Pierduți în teleșcoală”. Mulți elevi nu au tablete și nici răbdare să asculte cursurile obositoare
BRAT
Modifică setările cookies