"Nu am jucat bine deloc, am facut multe greseli! CFR si Steaua sunt cele care tintesc titlul!" Reactia lui Mangia dupa 0-0 cu Viitorul

"Nu am jucat bine deloc, am facut multe greseli! CFR si Steaua sunt cele care tintesc titlul!" Reactia lui Mangia dupa 0-0 cu Viitorul

Viitorul 0-0 CSU Craiova / Antrenorul oaspetilor a fost nemultumit de jocul echipei sale.

Devis Mangia a criticat evolutia echipei sale, considerand ca CSU Craiova nu poate spera la titlu daca evolutiile sunt ca cele de la partida cu Viitorul. Mangia nu a pus insa egalul pe absenta lui Gustavo, introdus in a doua repriza.

"Nu am jucat bine din punct de vedere tehnic, daca joci asa e greu sa ai alt rezultat. Si atunci egalul este bun. Este important sa mai schimbi sistemul, ei au avut agresivitate. CFR si Steaua sunt 2 echipe care tintesc campionatul.

Sunt aici sa vorbesc despre meciul nostru, nu vreau sa vorbesc de alte lucruri. Trebuie sa mai schimbam din cand in cand, am inceput astazi, dar nu e problema cand schimbam 1-2 jucatori. Pauza este buna daca vom intelege greselile facute, daca nu, nu.

Viitorul a jucat bine, cu agresivitate, au jucat om la om cu noi, merita complimente. Ei incearca mereu sa joace fotbal, insa noi am facut astazi greseli" a spus Devis Mangia la Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Biletele pentru transportul în comun în București se scumpesc de duminică. Ce preț vor avea
BRAT
Modifică setările cookies