VIDEO Nicolae Dică, prima reacție după ce Mirel Rădoi a fost ”instalat” la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi a fost instalat în funcția de antrenor principal al Universității Craiova, și se va duela pentru titlu în Liga 1 cu fostul său coleg și prietenul său Nicolae Dică.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 August 2022, 14:08
Data actualizarii: Miercuri 10 August 2022, 14:49

Antrenorul de la FCSB a oferit o primă reacție legată de ”instalarea” lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova. ”I-am dat un mesaj”, a recunoscut Dică, la conferința de presă.

Mirel Rădoi: ”Ne așteptam să fim amândoi antrenori în Liga 1”

„Ciudat nu este, pentru că ne-am ales amândoi aceeași meserie. Ne așteptam, ca la un moment dat, să fim amândoi antrenori în Liga 1. Vom vedea ce va fi atunci, până atunci vor fi multe jocuri de disputat.

E important să ajungem în ultima etapă și să jucăm titlul. Important e ca unul dintre noi să câștige campionatul. I-am dat un mesaj, știu cât de ocupat este, cum am fost și eu. Avem grupul nostru de WhatsApp, generația 2006. 

Normal că i-am dat mesaj, îi doresc multă baftă și sper să reușească, cum au reușit și eu să calific echipa în turul următor. Cu siguranță, a arătat la naționala de tineret și la naționala mare că a avut rezultate bune. Cu siguranță este un plus venirea lui la Craiova”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă.

Rădoi a antrenat ultima oară naționala României

În vârstă de 41 de ani, Mirel Rădoi a fost până în 14 noiembrie 2021 selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, el renunţând la funcţie după ratarea calificării la barajul pentru Cupa Mondială din 2022. Anterior, el a condus reprezentativa Under 21 a României cu care a reuşit atingerea fazei semifinalelor la EURO 2019.

În cariera sa de până acum Rădoi a condus o singură echipă de club, pe FCSB între 1 iunie şi 30 noiembrie 2015.

Modifică setările cookies