mihai iosif Rapid Superliga Mihai Iosif

Miță Iosif lovește cu o nouă rimă chiar la finalul anului: „De-o vrea lumea, de n-o vrea...”

Antrenorul Rapidului, mesaj savuros pentru fanii giuleșteni. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Decembrie 2021, 15:56
Data actualizarii: Joi 30 Decembrie 2021, 16:03

Chiar dacă oficialii clubului au anunțat că scopul din acest sezon este salvare de la retrogradare, Rapid a încheiat anul 2021 pe locul 7. După 21 de etape, giuleștenii sunt în cărți pentru a intra în playoff, fiind la egalitate de puncte cu Farul Constanța, ocupanta locului 6, și Universitatea Craiova, de pe poziția a cincea, toate cu 32 de puncte. 

De când a fost numit antrenor principal la Rapid, pe lângă rezultatele excelente pe care le-a obținut pe banca giuleștenilor, Mihai Iosif s-a remarcat și cu rimele pe care le-a oferit la conferințele de presă. Iar, la finalul anului 2021, tehnicianul a avut un mesaj pentru toți suporterii Rapidului, cu mențiunea că nu el este autorul sloganului. 

  • Mihai Iosif

„De-o vrea lumea, de n-o vrea, Rapid va fi în UEFA. Nu e scos de mine, era un cântec ce se cânta prin anii '90”, a declarat Mihai Iosif pentru digisport

Aspirația de a intra în istorie

Asemuit cu Mihai Eminescu, antrenorului Rapidului a fost copleșit de comparație și a mărturisit că și-ar fi dorit să aibă harul marelui poet. 

„Nu le-am inventat eu. Nici poeziile, eu le mai spun, dar nu. Mi-ar fi plăcut să fiu un poet de talia lui Mihai Eminescu. Îi spuneam și soției: 'Ăsta e visul meu, pe mine nu mă interesează foloase materiale, ci să rămân în istorie'”, a precizat Mihai Iosif. 

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!