Damjan Djokovic FCSB Gigi Becali Mihai Stoica Superliga

Mihai Stoica face lobby pentru jucătorul ajuns rezervă de lux la FCSB, cu un salariu de 20.000 de euro

Titular de drept în debutul sezonului, unul dintre jucătorii de la FCSB a ajuns rezervă de lux în ultimele săptămâni. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Octombrie 2023, 16:25
Data actualizarii: Marti 24 Octombrie 2023, 16:39

Damjan Djokovic (33 de ani) nu a mai jucat de cât de două ori în postura de titular de la începutul lunii septembrie, fără să prindă mai mult de 66 de minute de joc. 

Mijlocașul croat nu a fost introdus pe teren deloc în partida cu FC Voluntari, vicecampioana preferând să mizeze din primul minut pe Mihai Lixandru, iar în partea secundă pe Ovidiu Popescu.

"Djokovic este rezerva lor (n.r - lui Ovidiu Popesu și Mihai Lixandru). A treia soluție pe postul de inter dreapta. Gigi consideră că nu e bun, nu îl ajută, nu îi place, salariu mare și trebuie să scape de el. Probabil va veni Djokovic în iarnă și va zice: 'Lăsați-mă să plec, vreau să joc'", a declarat Basarab Panduru despre situația lui Damjan Djokovic.

Mihai Stoica, de partea lui Damjan Djokovic

Oficialul vicecampioanei României a lăudat maniera în care se pregătește jucătorul croat, explicând că Gigi Becali este cel care decide să nu fie folosit.

"Gigi a vrut să-l vadă pe Lixandru. Acum, discuția va fi între Djokovic și Ovidiu Popescu, cine să fie al doilea inter lângă Olaru. Djokovic se antrenează foarte bine. Mie îmi place foarte mult, și ca fotbalist, și ca om. Am făcut lobby pentru Djokovic, spun mereu ce văd și ce-mi place. 

Dar noi am făcut cel mai bun meci acasă cu Craiova, și atunci a jucat Ovidiu Popescu. Sunt jucători diferiți. Ovidiu e mai reactiv, aleargă mai mult, Djokovic e un jucător foarte inteligent, cu experiență, care defensiv face totul perfect. E complicat, depinde și de adversar", a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.


Declarațiile lui Gigi Becali (23/10/2023) pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!