Mihai Stoica despre Stancu la Steaua: "Ii transmit patronului etern ca Stancu este nepretuit. Pentru restul exista Mastercard!"

VICTOR BECALI: "NU S-A PUS PROBLEMA CA STANCU SA MEARGA LA STEAUA!"
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Decembrie 2007, 15:45
Data actualizarii: Vineri 21 Decembrie 2007, 15:45

Un posibil transfer al lui Bogdan Stancu de la Unirea Urziceni la Steaua? Nu prea se poate, Mihai Stoica a tinut sa ii transmita finantatorului gruparii din Ghencea ca atacantul este "nepretuit".

"Domnului patron etern, pentru ca asa am inteles ca s-a autoproclamat, ii transmit doar atat: Bogdan Stancu este nepretuit. Pentru restul exista Mastercad", a spus Mihai Stoica.

Impresarul jucatorului, Victor Becali a spus ca nici nu s-a pus problema unui transfer al lui Stancu la Steaua: "Nu s-a pus problema de nimic, deocamdata Bogdan Stancu a fost si el accidentat in ultimele meciuri, nu a fost in cea mai buna forma, e tanar, nu a avut o pregatire extraordinara, era normala caderea lui, are 20 de ani, tot viitorul in fata, se simte bine la Urziceni, nu s-a discutat deocamdata problema unui transfer a lui Stancu.Chealsea monitorizeaza sute, poate mii de jucatori, asta nu inseamna ca ii ia pe toti. Chelsea are observatori...la Romania Franta la Iasi au venit sa vada meciul. Poate le-a placut Stancu, dar nu inseamna ca au venit special pentru Bogdan Stancu", a spus Becali.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies