Mihai Iosif a vorbit deschis despre dificultățile pe care le-a întâmpinat la noua echipă: „Credeam că sunt altfel!”

mihai iosif Minaur Baia Mare Rapid Superliga Mihai Iosif
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 10:51
Data actualizarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 10:52

Mihai Iosif a luat decizia în primăvara anului 2022 să se despartă de Rapid și să-și încerce norocul la un alt club din România.

După ce a condus condus clubul din Giulești atât din poziția de antrenor secund, cât și din cea de „principal”, Mihai Iosif a preluat banca tehnică a clubului Minaur Baia Mare, din Liga 2.

Mihai Iosif: „Am crezut că sunt o persoană extrem de adaptabilă!”

„Miță” a semnat cu Minaur în octombrie 2022 și recunoaște că a avut nevoie de o perioadă de acomodare pentru a se obișnui la noul său club, după ce a petrecut o viață în Giulești.

„Da, e ceva nou pentru mine, am întâlnit ceva frumos, nişte persoane cu care ţi-e drag să stai de vorbă. Sper să ridicăm nivelul din punct de vedere fotbalistic. Nu pot să spun că am fost foarte mulţumit. Nu-mi place să vobresc ce s-a întâmmplat până să vin eu acolo.

Am crezut că sunt o persoană extrem de adaptabilă, dar am avut nevoie de o perioadă de a ma acomoda. Pentru Liga 2, sunt condiţii bune, dar din ce am discutat cu cei de acolo sperăm să le îmbunătăţim”, a spus Mihai Iosif, potrivit Orangesport.

49 de meciuri a rezistat Mihai Iosif pe banca Rapidului, 47 de campionat și două de Cupa României, înregistrând 18 victorii, 16 remize și 15 înfrângeri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!