"M-a sunat Alibec, e bulversat, aproape ca plangea in telefon!" Sumudica spune ca Iordanescu intentioneaza sa-l lase in afara lotului de Euro pe Alibec

"M-a sunat Alibec, e bulversat, aproape ca plangea in telefon!" Sumudica spune ca Iordanescu intentioneaza sa-l lase in afara lotului de Euro pe Alibec

Citeste si Noul medic al nationalei: Alibec risca mult daca nu se opereaza inainte de Euro

"M-a sunat Alibec, era bulversat, aproape plangea." - Marius Sumudica a povestit discutia pe care a avut-o astazi cu Alibec.

Anghel Iordanescu ia in calcul varianta de a-l exclude pe Alibec din lotul de Euro, pe motiv ca noul medic al nationalei recomanda ca atacantul sa se opereze inainte de Euro.

"Alibec a fost calcat pe mana de un jucator advers, la un meci oficial, nu la antrenament, cum s-a scris. Se umflase. Am intrat in contact cu doi doctori si s-a stabilit ca poate juca avand bandaj la mana pana dupa Euro. L-am trimis pe Denis la Pompiliu Popescu, medicul de atunci al nationalei, si apoi a mers la un specialist, Gheorghe Popescu, de la Spitalul Floreasca si i s-a spus ca nu are cum sa rateze Campionatul European. Eu aveam nevoie de el pentru titlu, dar si pentru el era un vis sa ajunga la Euro."

"Visul i-a fost frant. El nu se astepta sa nu fie convocat, a tras de el si a jucat cu dureri. Domnul Iordanescu stie foarte bine ce filosofie adopta pentru Campionatul European. Am citit cu stupoare ca s-a gasit un nou staf medical al nationalei, domnul doctor respectiv stie mai bine, si spune ca Alibec nu este apt si trebuie sa se opereze, operatie care l-ar scoate din calcule pentru Campionatul European."

"Domnul Iordanescu i-a transmis azi lui Alibec ca daca va lipsi mai mult de 3-4 zile dupa operatie si nu va putea alerga, sa inceapa imediat, nu va mai face parte din echipa nationala. Asta mi-a spus Alibec ca i-a transmis domnul Iordanescu. Dansul zicea ca poate pierde un loc, dar nu are ce sa se intample, cat timp este bandajat. Este un oscior, atat", a spus Marius Sumudica la DolceSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies