FOTO Lopețile sus! Cum arată terenul înainte de Poli Iași - UTA Arad

Poli Iași - UTA Arad Emil Alexandrescu Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Decembrie 2023, 17:06
Data actualizarii: Vineri 08 Decembrie 2023, 17:06

Cele două echipe se vor întâlni de la ora 19:00. Confruntarea va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro, dar și pe Facebook Sport.ro.

Poli Iași va primi vizita celor de la UTA Arad vineri seară pe stadionul "Emil Alexandrescu", în a 19-a etapă din sezonul regulat al Superligii României.

Lopețile sus! Cum arată terenul înainte de Poli Iași - UTA Arad

Condițiile meteorologice din țară au lovit și arena "Emil Alexandrescu", învelită de un strat consistent cu câteva ore înainte de startul oficial al meciului de zăpadă.

Astfel, ieșenii au început să curețe suprafața de teren pentru a nu avea probleme la ora 19:00. În acest moment, temometrele indică -2 grade Celsius la Iași.

Un succes, cinci rezultate de egalitate şi trei partide pierdute este palmaresul înregistrat de formația dirijată de Leo Grozavu, Poli Iași, în ediţia curentă din postura de gazde.

4 septembrie 2023, Sepsi OSK - UTA Arad 1-0: a fost ultima înfrângere suferită de arădeni în campionat pe teren advers. Au urmat o victorie şi patru remize.

Poli Iași - UTA Arad, LIVE TEXT de la ora 19:00

De la revenirea arădenilor pe prima scenă din 2020, Poli Iaşi şi UTA s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de patru ori, fiecare trecându-şi în cont câte două victorii.

Prima confruntare din intervalul amintit a avut loc pe 20 septembrie 2020, UTA - CSM Poli Iaşi 2-3. Pe băncile celor două echipe s-au aflat Laszlo Balint, respectiv Daniel Pancu.

Cea mai recentă dispută directă din Superliga României s-a consemnat pe 4 august 2023, UTA Arad-Poli Iaşi 1-0, gol marcat de Andrej Fabry.

Antrenorii Leo Grozavu şi Mircea Rednic s-au mai duelat de şase ori în campionat, un joc a fost câştigat de actualul tehnician al moldovenilor, trei de către Rednic, iar alte două partide s-au terminat la egalitate.

Actualul tehnician al arădenilor a antrenat-o pe Poli Iaşi în sezonul 2019-2020, reuşind salvarea grupării moldave de la retrogradare.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!