Lato, ce surpriza! Impresarul sau a anuntat unde se transfera: "Steaua va primi o oferta din Premier League!"

Lato, ce surpriza! Impresarul sau a anuntat unde se transfera: "Steaua va primi o oferta din Premier League!"

Un milion de euro este suma pe care o cere Steaua pentru transferul lui Latovlevici.

Impresarul lui Iasmin Latovlevici, Florin Iacob, a anuntat la Sport.ro ca un club din Premier League urmeaza sa-i trimita Stelei o oferta concreta pentru transferul fundasului de nationala.

Steaua cere 1 milion de euro pentru Latovlevici, iar agentul jucatorului spera ca englezii sa plateasca suma dorita de Gigi Becali.

"Nu pot sa comentez suma pe care o cere Steaua. Dar pretul adevarat se stabileste si in functie de ce ofera cumparatorul. E adevarat ca fotbalul nostru trece printr-o perioada de criza, dar speram ca vom trece cu totii de asta."

"Eu sper ca, pana la finalul perioadei de transferari, un club din Anglia sa vina cu o oferta concreta pentru Latovlevici. E vorba de prima liga engleza. Ar putea sa mai apara oferte si din Championship, dar acum e vorba de o oferta din Premier League."

"Nu pot sa va spun numele clubului, e o dorinta a englezilor", a declarat impresarul Florin Iacob la Sport.ro.

Eredivisie este o alta posibila destinatie pentru Latovlevici. Vitesse Arnhem, sora mai mica a lui Chelsea din Olanda, este dispusa sa plateasca suma de transfer ceruta de Steaua pentru fundasul stanga.

Steaua vrea sa il cedeze pe Latovlevici in aceasta vara, ca sa nu-l piarda gratis in 2015. Fundasul Stelei a intrat in ultimul an de contract.

VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies