Stelistul care poate RENUNTA la visul de milioane al Ligii pentru un salariu de NEREFUZAT! Urmatoarea perioada va fi decisiva

La Steaua nu e liniste. Nu numai jucatorii sositi sunt o miza pentru Galca, dar si cei care vor pleca.

Latovlevici poate fi unul dintre stelistii care renunta la visul Ligii Campionilor pentru un club dispus sa-i plateasca un salariu de nerefuzat.

Florin Iacob, agentul lui Latovlevici spune ca Dinamo Zagreb, una dintre echipele care il doresc pe Lato, este de nivelul Stelei, iar salariul pe care i l-ar putea oferi ar putea fi de nivelul Champions League:

"Dinamo Zagreb nu e mai prejos decat Steaua. Ii lipseste din palmares Liga Campionilor, dar este un club tot la fel de puternic, cu aparitii in Champions League in fiecare an. Poate fi vorba despre o chestiune financiara importanta pentru el, daca se intampla asta."

"Dar stati linistiti ca nu s-a intamplat inca. Este la nivel de discutie, nu e nimic concret. Asteptam sa vedem ce se intampla si apoi vedem ce vor face cele doua cluburi. Mereu cluburile decid. Sa fie multumitor pentru club si pentru jucator."

"Eu, din cate stiu, l-au urmarit si pe Guilherme. Cum si Steaua urmareste jucatori inainte sa ii ia, si ei fac la fel. Cred ca in Croatia se platesc salarii mai bune decat in Romania. A spus si el ca a avut meciuri mai putin reusite, dar asta i se intampla oricarui jucator. Nu a fost sub nivelul echipei, echipa a avut rezultate, nu a pierdut niciun meci, el o sa-si corecteze, asta e cel mai important. El a ajuns la o maturitate si stie sa-si gestioneze pornirile.", a declarat Florin Iacob la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

UE: Mobilizarea militară rusă la frontiera cu Ucraina, cea mai masivă de până acum
BRAT
Modifică setările cookies