Dan Nistor Ion Craciunescu Superliga Ion Crăciunescu îl distruge pe Dan Nistor: "Să se uite cum joacă el!"

Ion Crăciunescu, declarații acide despre evoluțiile lui Dan Nistor: "Să se uite cum joacă el!"

Dan Nistor a evoluat în meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 27 Iulie 2021, 13:31
Data actualizarii: Marti 27 Iulie 2021, 13:38

Duelul a fost câștigat de FCSB, cu scorul de 4-1, iar Dan Nistor a fost unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren. Ion Crăciunescu, unul dintre cei mai mari arbitri din istoria fotbalului românesc, a avut un discurs dur, la Digi Sport, la adresa fostului căpitan al lui Dinamo:

"Nistor e și sensibil, ce să mai? Cred că ar trebui să se uite cum joacă el, apoi să se plângă de suporteri. Ce joacă el în ultimul timp joc și eu, să iau mingea de la toți, să dau o pasă de 2 metri, stânga-dreapta. Eu nu pot să alerg ca Nistor.

  • Ion Crăciunescu îl distruge pe Dan Nistor: Să se uite cum joacă el!

Mă aștept la mai multe de la el. A avut momente foarte bune în fotbal, iar în loc să rămână la acel nivel, este într-o cădere incredibilă, poate nu-și dă seama".

Dan Nistor a recunoscut, după meciul cu FCSB, că în echipa sa nu a funcționat nimic. Craiova a fost surprinsă de atitudinea jucatorilor lui Dinu Todoran, iar reultatul de pe tabela a fost unul corect.

"N-a funcționat nimic! Ne-au dominat și au meritat victoria. Din păcate n-am fost noi, este un eșec, mâine este o nouă zi și trebuie să ne pregătim pentru Conference League. Nu putem să dăm vina pe nimic, azi s-au accidentat mulți jucători și sper să nu fie nimic grav. Meciul de joi va fi foarte important.

Îmi doresc din tot sufletul să fie un accident, timpul va decide. Probabil au fost și prea mulți fani, unii dintre noi s-au speriat. Mă așteptam să fie și mai mulți spectatori, a fost un derby. Eu cred că avem puterea să ne calificăm. De mâine încolo voi uita această înfrângere şii ne vom gândi la meciul de joi. Deocamdată avem antrenor, este Dragoş Bon", a spus Nistor, la sfârșitul meciului dintre FCSB și Universitatea Craiova.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!