Inca o greseala uriasa de arbitraj in Liga 1! Al Mawas, gol in fata Craiovei dintr-un offside clar. Cum a marcat

Inca o greseala uriasa de arbitraj in Liga 1! Al Mawas, gol in fata Craiovei dintr-un offside clar. Cum a marcat

Sirianul Al Mawas a deschis scorul in minutul 9 al jocului de pe Oblemenco.

Faza a plecat de la Hankic. Tircoveanu a patruns in jumatatea adversa, mingea a ajuns apoi in dreapta, la Caia. Al Mawas a reluat in plasa din 3 metri dupa o centrare deviata de Balasa. Desi era in pozitie clara de offside, de la margine nu s-a ridicat fanionul. Cel mai probabil, asistentul a considerat ca nu trebuie sa anuleze golul pentru ca mingea a venit la Al Mawas de la Balasa.

Fotbalistul Craiovei n-a avut, insa, in niciun moment balonul sub control. Regulile in vigoare spun ca numai intr-o astfel de situatie mingea plecata din gheata adversarului anuleaza pozitia de offside.





VIDEO PROTVPLUS.RO

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies