Ilie Dumitrescu, verdict despre ultimul transfer de la FCSB

FCSB Ilie Dumitrescu marius stefanescu Superliga Superliga Fiica lui Ilie Dumitrescu/sursa foto: captură video
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Iunie 2024, 14:21
Data actualizarii: Vineri 14 Iunie 2024, 14:20

FCSB a oficializat deja două transferuri - David Kiki și Daniel Popa - iar al treilea este în curs de anunțare.

E vorba despre Marius Ștefănescu, pentru care patronul campioanei, Gigi Becali, a plătit aproximativ 1,3 milioane de euro pentru serviciile fotbalistului adus de la Sepsi OSK.

Ilie Dumitrescu, verdict despre ultimul transfer de la FCSB

Ilie Dumitrescu, fost internațional român, a evidențiat că suma care s-a plătit pentru Ștefănescu e normală și că fostul jucător de la Sf. Gheorghe va aduce un plus grupării roș-albastre.

Ștefănescu e cotat la 1,7 milioane de euro de site-urile de specialitate și ar mai fi avut contract cu Sepsi OSK până în iunie 2026. Din 2019 se afla la trupa covăsneană.

”Dacă s-a plătit pe Compagno un milion și jumătate de euro, atunci și suma pentru Ștefănescu este una normală. Este un jucător care s-a remarcat, care era cel mai important jucător de la Sepsi, este în poziția în care FCSB-ul avea nevoie”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit DigiSport.

  • FCSB a câștigat titlul în ediția 2023/24 și va evolua la începutul stagiunii următoare în tururile preliminare din UEFA Champions League

FCSB, în perioada de mercato

Antrenor - Elias Charalambous (confirmat)

Veniri - Marius Ștefănescu (Sepsi OSK / 1.31 milioane de euro), Daniel Popa (FCU Cluj / 300.000 de euro), David Kiki (FCV Farul Constanța / gratis)

Reveniri după împrumuturi - Alexandru Musi (Petorlul), Malcolm Edjouma (Bari), Ovidiu Perianu (FC Buzău), Victor Stancovici (Unirea Dej), Matei Tănasă (FC Buzău)

Plecări - Ovidiu Popescu (FCU Cluj / gratis), Ovidiu Perianu (Unirea Slobozia / împrumutat)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!