Herea: "Batem Timisoara si ne revansam!"

Autor: Sport.ro
Marti 07 Aprilie 2009, 14:54
Herea: "Batem Timisoara si ne revansam!"

Mijlocasul Ovidiu Herea considera ca Rapid mai are sanse la castigarea titlului in acest sezon, chiar daca a pierdut cu 0-3 derbiul cu liderul Dinamo si a coborat pe locul sase in clasament.

"Nu pot sa spun ca nu ne mai gandim la titlu. Sanse mai sunt. Dinamo joaca acum cu Craiova si va fi dificil pentru ei. In plus, mai sunt destule etape pana la sfarsitul campionatului, se pot intampla multe. Cu Dinamo a fost un meci ca oricare altul, asta e, se mai intampla sa si pierzi. De asta este frumos fotbalul. Am prins o zi mai proasta atunci. Ne pare rau ca am pierdut. Speram sa ne revansam in fata suporterilor si sa facem un meci bun cu Timisoara", a spus mijlocasul.

"Nu cred ca a fost blat. Sunt niste aberatii. Intr-un meci ca asta nu se poate vorbi de blat. Noi, daca bateam, aveam sanse mari la campionat", a adaugat Ovidiu Herea.

Jucatorul giulestean a mentionat ca actionarul majoritar George Copos nu i-a criticat dupa infrangerea cu Dinamo.

"Domnul Copos nu ne-a spus nimic. Daca dansul a zis ca intra banii, inseamna ca vor intra. Deocamdata nu am verificat. N-am nevoie de bani in cantonament", a precizat Herea.

 

Vela invocă un ”război hibrid” în legătură cu pandemia, cu acțiuni finanțate care să creeze haos
BRAT