Gică Hagi a început curățenia la Farul! Doi jucători s-au despărțit deja de clubul dobrogean

Gica Hagi Farul Constanta Florin Purece Laurentiu Branescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Iunie 2022, 13:35
Data actualizarii: Miercuri 01 Iunie 2022, 13:36

Farul Constanța a anunțat primele plecări după finalul sezonul 2021/2022, unul în care dobrogenii au încheiat pe locul 5 în Liga 1.

Echipa lui Gică Hagi s-a despărțit de mijlocașul Florin Purece, a cărei înțelegere expira pe 30 iunie, dar și de portarul Laurențiu Brănescu, care mai avea contract până în 2024.

Purece și Brănescu au plecat de la Farul

Florin Purece a fost transferat în vara anului trecut, după ce anterior evoluase la Sepsi. Mijlocașul în vârstă de 30 de ani a jucat în 27 de meciuri pentru echipa lui Gică Hagi, doar 15 ca titular, a marcat un gol și a reușit o pasă decisivă.

Laurențiu Brănescu, portar crescut de Juventus, a sosit la Farul tot în vara anului treut, după o scurtă experiență la Poli Iași. Goalkeeper-ul născut în Râmnicu Vâlcea a apărat într-un singur meci oficial, în Cupa României, Gică Hagi preferându-l pe Mihai Aioani de-a lungul sezonului.

"Mijlocașul Florin Purece și portarul Laurențiu Brănescu nu vor mai continua la formația alb-albastră în sezonul 2022-2023.

Farul Constanța le mulțumește pentru evoluțiile în tricoul alb-albastru și le urează succes în carieră!", a transmis Farul Constanța, pe site-ul oficial.

Recent, Farul a anunțat și primele două transferuri pentru sezonul viitor. Fundașul dreapta belgian Ayrton Mboko (24 de ani) și mijlocașul defensiv francez Jeremy Corinus (25 de ani) au semnat cu echipa dobrogeană.

În a doua jumătate a sezonului recent încheiat, Mboko și Corinus au jucat pentru Academica Clinceni, formație retrogradată.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!