VIDEO EXCLUSIV Gaz Metan nu a ieșit din insolvență! Care este, de fapt, situația juridică a clubului

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Februarie 2022, 13:37
Data actualizarii: Luni 14 Februarie 2022, 13:54

Dinamo a remizat cu UTA, la Arad, scor 0-0, și s-a apropiat de Gaz Metan Mediaș, care este la nouă puncte distanță de ”câini”.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, s-a ocupat și de insolvența celor de la Gaz Metan, echipă care trece printr-o perioadă delicată din punct de vedere financiar și sportiv. Mai mulți jucători au amenințat că vor pleca dacă restanțele salariale nu vor fi plătite.

Zăvăleanu spune că Gaz Metan nu a ieșit, practic, din insolvență, ci doar a fost suspendată procedura de insolvență.

„Societatea, realmente, nu a ieșit din insolvență. E doar suspendată procedura de insolvență. Înseamnă că insolvența nu își produce efectele în acest moment, dar planează în continuare. Procedura e suspendată, în acest moment se comportă ca o societatea care nu este în insolvență, dar spectrul planează. Dacă se decide să se întoarcă în insolvență, este o mică problemă. 

Acolo era vorba de o datorie către bugetul de stat, destul de important, de asta înțeleg că se află societatea în situația asta. ANAF-ul a atacat decizia de ieșire din insolvență, lucrurile sunt mai complicate acolo”, a spus Zăvăleanu, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Din cauza restanțelor financiare, LPF i-a luat Gazului două puncte. Medieșenii au, acum, 22 de puncte și se pregătesc pentru meciul cu Dinamo din următoarea etapă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!