Steaua venus bucuresti Liga 1

FOTO Argaseala confirma: noua sigla a Stelei e deja contestata! Ce club istoric din Romania ameninta campioana cu judecata!

Steaua si-a schimbat sigla, dar nu a scapat de probleme! Un club istoric din Romania ameninta campioana cu judecata! 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Ianuarie 2015, 19:35
Data actualizarii: Luni 12 Ianuarie 2015, 20:01

Steaua depus o sigla noua la OSIM, insa aceasta seamana cu cea a lui Venus Bucuresti, echipa cu 8 titluri in palmares.

Argaseala spune ca asteapta verdictul celor de la OSIM in legatura cu noua sigla. In plus, Steaua nu a renuntat nici la vechea sigla. Oficialii din Ghencea au cerut revizuirea verdictului dat de tribunal in decembrie, cand s-a decis ca sigla si culorile sa revina MApN.

"Vad ca este o moda acum sa conteste lumea. Inclusiv cei de la Venus. Ce sa facem? OSIM-ul isi va spune cuvantul si apoi vom vedea cine va avea dreptate. Ma astept sa mai apara si alti contestatari, dar eu nu cred ca va niciun fel de probleme. Sigla noastra nu are nicio legatura cu a celor de la Venus.

Intr-o saptamana cei de la OSIM ne vor da un raspuns", a spus Argaseala la Digi.

Argaseala a vrut sa ia legatura cu reprezentantii MApN si CSA, insa nu a reusit sa obtina un raspuns.

"Cum sa iau legatura cu MApN? Eu am vrut sa discut. Pe noi cei de la CSA ne-au anuntat ca au sigla. Din decembrie, tot ii caut si ei imi spun ca n-au nicio noutate, ca n-au ce sa-mi spuna. si atunci ce sa fac

Am facut demersurile la CSA, un apel, dar n-am primit niciun fel de raspuns. Nu veniti ca n-avem nicio noutate, mi-au spus. Ce sa fac, sa ma duc sa fac planton?".

Presedintele clubului Venus, Robert Ticleanu, spune ca Steaua nu are cum sa foloseasca aceasta sigla pentru ca este deja inregistrata la OSIM:

“Am vazut si noi noua stema a Stelei si putem spune un singur lucru. Clubul nostru a inregistrat steaua cu opt colturi la OSIM, iar in 2014 am primit si Certificatul de Marca. De aici, lucrurile sunt simple. Din cate stiu eu, daca ei nu vor putea folosi acest logo pana nu primesc dreptul de la OSIM, iar cum noi avem deja certificatul, nu vad cum vor avea parte de un raspuns pozitiv.

Nu putem spune ca suntem deranjati de demersul lor, avem o pozitie de neutralitate, insa cred ca Steaua trebuie sa ramana la steaua cu cinci colturi, asa cum Venus, din istorie, are steaua cu opt colturi. Aici e vorba de identitate, de istorie. Daca o vor folosi, atunci se poate ajunge la alte probleme, procese, etc”, a spus Ticleanu pentru Cancan.ro.

Asa arata noua sigla a Stelei:

Modifică setările cookies