Fostul presedinte al Stelei e confunz: "Adevarata Steaua cred ca e la Becali. Sau nu e la Gigi Becali" Unde crede ca va ramane clubul

Fostul presedinte al Stelei e confunz: "Adevarata Steaua cred ca e la Becali. Sau nu e la Gigi Becali" Unde crede ca va ramane clubul

Viorel Paunescu vorbeste despre situatia Stelei aflata intre Armata si Gigi Becali in acest moment. 

Paunescu e omul care conducea Consiliul de Administratie al Stelei in momentul in care Becali a devenit proprietarul clubului. Paunescu a condus Steaua intre 1998 si 2003, iar acum e confunz. "Adevarata Steaua cred ca e a lui Gigi Becali. Sau nu e. Cred ca va ramane alaturi de Armata aceasta echipa".

"Eu nu am luat niciodata echipa de la Armata. S-a constituit o asociatie non-profit ca fotbalul sa fie profesionist. Atunci a avut loc o Adunare Generala, la care au fost 90 de membri alesi, membri fondatori, si au ales Consiliul de Administratie si un presedinte. Eu am fost ales atunci presedinte al CA al Asociatiei de Fotbal Steaua Bucuresti care continua activitatea si tot ce tinea de fotbal.

Din CA faceau parte la început 9 militari, dintre care unul era generalul Pigui, care era însarcinat sa pastreze, sa aiba grija de patrimoniul Armatei.

Apoi au aparut modificari, a aparut Ordonanta de Guvern din 2000, care a facut corectari la legea 21/1994. Mai departe, când s-a constituit clubul, eu nu am mai ramas presedinte la Asociatie, echipa n-a fost niciodata a mea, nu a fost a cuiva, nu a avut actionari, a fost doar a Consiliului de Administratie care a fondat aceasta societate", a declarat Paunescu la Digi.

Prieten bun cu Becali, Paunescu e de parere ca echipa va reveni la Armata.

"Adevarata Steaua cred ca e la Gigi Becali. Sau nu e la Gigi Becali, dupa anumite pareri. Eu cred ca se va lamuri si va ramâne alaturi de Armata aceasta echipa", a mai spus Paunescu. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situația Covid se înrăutățește. La „Victor Babeș” nu mai sunt locuri pentru bolnavii în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies