Impresarul lui Tamas: "In curand Tamas va fi jucatorul lui Celtic!"

Autor: Sport.ro
Joi 31 Iulie 2008, 16:26
Impresarul lui Tamas: "In curand Tamas va fi jucatorul lui Celtic!"
Impresarul lui Gabriel Tamas, Florin Manea, a anuntat ca fundasul lui Auxerre este din ce in mai aproape de un transfer la formatia scotiana Celtic Glasgow, sustinand ca negocierile vor fi finalizate in curand.

"Am avut discutii pozitive cu Peter Lawwell (nr.- directorul executiv al clubului Celtic) si sunt increzator ca vom ajunge la o numitor comun. El vrea sa faca o afacere buna pentru clubul sau si intelegem acest lucru. Sarcina mea este sa obtin ce e mai bun pentru Gabi si cred ca vom ajunge la o intelegere care sa satisfaca ambele parti", a declarat Manea cotidianului britanic Daily Mail.

"Gabi vrea sa joace la Celtic, in fata suporterilor minunati, pe stadionul acela superb. Si ideea participarii in Liga Campionilor il incanta. Speram ca Auxerre si Celtic sa ajunga la o intelegere in curand", a adaugat impresarul fundasului de la Auxerre.
Conducerea clubului scotian a oferit gruparii din Hexagon suma de 3,5 milioane de lire sterline pentru Tamas, dar romanul nu a fost de acord cu salariul initial pregatit de Celtic, 14.000 de lire sterline pe saptamana.

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT