FCSB Dumitru Dragomir Ianis Stoica Ora exacta in sport Superliga

VIDEO EXCLUSIV "Extraordinar! Se pierde și ăsta!". Verdict dur pentru unul dintre jucătorii de perspectivă de la FCSB

FCSB se duelează cu CFR Cluj în restanța cu numărul 9 a Superligii României. Vicecampioana are probleme de lot înainte de duelul de pe Arena Națională.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Decembrie 2022, 13:57
Data actualizarii: Joi 15 Decembrie 2022, 14:17

În partida din etapa anterioară, cu Chindia Târgoviște, FCSB a pierdut doi jucători de bază, pe Andrea Compagno și Darius Olaru, în urma unei accidentări teribile.

În urma acestei accidentări, cei doi jucători au devenit indisponibili pentru derby-ul cu CFR Cluj, de pe 15 decembrie, de la 20:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro. Pe lângă cei doi, Ștefan Târnovanu (22 ani) este indisponibil din cauza unei entorse, în ultima rundă apărând Andrei Vlad (23 ani).

Într-o intervenție la emisiunea "Ora Exactă în Sport", Dumitru Dragomir a comentat situația lui Ianis Stoica, cel care nu se află în lot pentru partida cu CFR Cluj, chiar dacă vicecampioana României are numeroși indisponibili. 

"Olaru este pierdere, are capacitate multă de efort, scotea bine mingile de la adversari la mijlocul terenului, e o pierdere mare. Compagno nu este nicio pierdere, nici nu atingea mingea cu CFR. 

Dacă nu îl dă în altă parte să joace, îl distrug și pe ăsta. 

Dumitru Dragomir: Sigur nu este în lot? (n.r. Ianis Stoica) 

Vivi Răchită: Nu este, m-am întâlnit cu el la Ploiești!

Mitică: Extraordinar! Se pierde și ăsta! La vâsta asta, dacă nu joci un joc oficial pe săptămână, în primul rând pentru moralul de competiție mare, n-ai cum să crești, să evoluezi", a declarat fostul președinte LPF la PRO ARENA

VIDEO | Intervenția lui Dumitru Dragomir la Ora Exactă în Sport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!