EXCLUSIV | Motivul pentru care Martinus a refuzat sa semneze! Clauza pe care Becali a vrut sa i-o treaca in contract

EXCLUSIV | Motivul pentru care Martinus a refuzat sa semneze! Clauza pe care Becali a vrut sa i-o treaca in contract

Transferul lui Quenten Martinus la Steaua este in acest moment in aer. Fotbalistul a refuzat sa semneze contractul, chiar daca FC Botosani a acceptat oferta facuta de Becali (DETALII AICI).

Revenit in tara dupa convocarea la nationala statului Curacao, Quenten Martinus a negociat in ultimele 24 de ore cu Steaua. Fotbalistul a primit acceptul Botosaniului, dar a refuzat oferta facuta de Becali. Astfel, mutarea sa in Ghencea este in acest moment in aer.

Potrivit surselor www.sport.ro, Martinus a refuzat prima oferta facuta de Becali, fiind nemultumit, printre altele, de faptul ca patronul din Ghencea voia sa-i treaca in contract o clauza asemanatoare cu cele pe care le au si Nicusor Stanciu ori Gabi Iancu.

Cei doi tineri fotbalisti au clauze de 20, respectiv 25 de milioane de euro trecute in contracte, iar Becali ar fi dorit sa procedeze la fel si cu Martinus, pe care il vede ca fiind un fotbalist cu mare potential.

Jucatorul nu a acceptat acest lucru si a refuzat prima oferta.

"90% transferul e picat in acest moment, am inteles ca el se va intoarce in cantonament. Presupun ca antrenorul nostru e fericit ca va avea la dispozitie un astfel de jucator, e si normal", a spus si Cornel Sfaiter, presedintele Botosaniului.
VIDEO PROTVPLUS.RO

Condițiile în care restaurantele ar putea să rămână deschise indiferent de incidența cazurilor de COVID
BRAT
Modifică setările cookies