VIDEO EXCLUSIV Echipa care ar putea produce surpriza în noul sezon al Superligii: „Să o luați în calcul! Au făcut cea mai tare mutare!”

Dumitru Dragomir (76 de ani) are o favorită surpriză în lupta pentru titlu în noul sezon din campionatul intern.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Iulie 2022, 12:12
Data actualizarii: Joi 07 Iulie 2022, 12:33

Fostul șef al Ligii este de părere că FCU Craiova ar putea emite pretenții la titlu în sezonul următor, deoarece a transferat „cel mai isteț antrenor din fotbalul românesc”.

„Părerea mea este că Steaua (n.r. - FCSB), prin creșterea copiilor de la 19 la 20 de ani... un an la juniori înseamnă foarte mult.

Dar cred că tot CFR-ul va câștiga. Sezonul acesta campionatul se va juca în trei. Universitatea Craiova, Steaua și CFR”, a spus Dumitru Dragomir la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Întrebat dacă nu o vede pe Sepsi luptându-se la titlu în sezonul viitor, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a adăugat: „Nu cred. Nu se bate la titlu Sepsi. Pentru primele șase se poate bate, dar la titlu vor fi cele trei”.

FCU Craiova ar putea produce surpriza în aceast sezon

Aducerea lui Marius Croitoru pe banca lui FCU Craiova i-ar putea duce pe olteni în lupta pentru titlu, este de părere Dumitru Dragomir.

„Să știți de la mine. Luați în calcul și echipa lui Mititelu de data asta. Mititelu a luat unul dintre cei mai isteți antrenori din România. El și Iosif de la Rapid au fost antrenorii ultimilor doi ani”, a mai spus Dragomir.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies