Hamroun Steaua Superliga

"E cea mai fericita zi de cand m-am apucat de fotbal!" Prima reactie a lui Hamroun dupa ce a devenit peste noapte eroul Stelei:

Hamroun a fost introdus in teren in minutul 59 si a decis partida in zece minute

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Iulie 2015, 00:10
Data actualizarii: Miercuri 15 Iulie 2015, 07:26

Algerianul Hamroun a fost mutarea inspirata a lui Radoi, datorita careia Steaua este acum cu un pas in turul 3 preliminar Champions League.

Hamroun a intrat in teren in minutul 59, in locul lui Chipciu, si a decis partida in zece minute. A inceput cu un sut periculos, la cateva secunde dupa ce a fost introdus in teren, apoi a scos lovitura libera din care a iesit golul lui Stanciu in minutul 64 si a marcat din pasa lui Adi Popa in minutul 69. VIDEO AICI

"E cea mai fericita zi de cand m-am apucat de fotbal! I-am spus lui Mirel Radoi ca nu sunt 100% din punct de vedere fizic, dar acum vreau sa-l fac sa ma considere un jucator de primul 11 la Steaua", a spus Hamroun, mijlocasul care la finalul sezonului trecut a retrogradat in Liga a II-a cu Otelul.

Hamroun a fost adus gratis in aceasta vara de Steaua. La 26 de ani, cota lui Hamroun este de jumatate de milion de euro, dar poate exploda in aceast sezon european al Stelei.

Modifică setările cookies