Asteapta 100.000 de euro pentru 88 de minute jucate la Steaua! Un jucator a refuzat AZI sa plece! UPDATE: Reactia impresarei Anamaria Prodan

Steaua Mihai radut Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Septembrie 2013, 17:03
Data actualizarii: Vineri 13 Septembrie 2013, 17:02

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

UPDATE: Anamaria Prodan, impresarul lui Mihai Radut, a confirmat faptul ca jucatorul va ramane la Steaua, negocierile dintre cele doua echipe stagnand din cauza ca Gigi Becali este la inchisoare si nu poate negocia direct vanzarea jucatorului.

"A picat transferul. Am stat de vorba cu Mihai si mi-a transmis ca nu vrea sa plece. El a considerat ca e mai bine pentru el sa ramana.

Nu am apucat sa vorbesc cu Laurentiu despre transferul asta. Oferta a venit din israel, clubul a analizat-o. Timpul costa bani, la echipele mari trebuie sa te misti repede, iar cu audiente la inchisoare este greu de realizat acest lucru.

Au fost si probleme de comunicare, ce puteam sa le spunem celor din Israel, ca patronul este la inchisoare si nu putem negocia acum?", a spus aceasta la Ora Exacta in Sport.


N-a prins nici macar 90 de minute in teren tot sezonul, insa e convins ca-l poate impresiona pe Reghecampf!

Mihai Radut a refuzat azi sa plece la Hapoel Be'er Sheva din Israel pentru a continua in Ghencea, anunta Digisport. Chiar daca nu a prins lista UEFA, Radut are incredere in potentialul sau si crede ca poate intra pe lista de favoriti a antrenorului campioanei.

Sursa citata scrie ca unul dintre motivele importante care l-au convins pe Radut sa ramana este faptul ca mai are de primit aproximativ 100.000 de euro de la Steaua, echivalentul unor prime restante adaugat bonusului de calificare in grupele Champions League.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!