CSA îi întinde o mână de ajutor FCSB-ului! Cumpără un titular de la viitoarea adversară din Europa a vicecampioanei

Daniel Oprita csa steaua Mario Topuzov Superliga Daniel Oprița
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 13:27
Data actualizarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 13:31

CSA Steaua își reconstruiește echipa în această vară, după ce a rămas în doar câțiva jucători la finalul sezonului precedent.

„Militarii” au semnat deja cu 12 jucători noi, în această pauză competițională, iar în perioada următoare acestora li se va alătura bulgarul Mario Topuzov, jucătorul celor de la CSKA 1948 Sofia, adversara FCSB din turul doi preliminar al Conference League.

„Mario Topuzov, extrema celor de la CSKA 1948, va juca în sezonul viitor pentru Steaua București, sub formă de împrumut.

Așa cum am transmis în ultimele zile, cele două cluburi au negociat pentru fotbalist, iar acum au ajuns la o înțelegere. Jucătorul și-a dat și el acordul în ceea ce privește contractul și va juca pentru români în următoarea stagiune”, a anuțat presa din Bulgaria.

Topuzov, așteptat la CSA

Daniel Oprița, antrenorul „militarilor” a confirmat mutarea: „Da, este adevărat. Va veni la noi împrumut și avem opțiune de cumpărare”, a spus Oprița, potrivit Fanatik.

Mario Topuzov a fost unul dintre oamenii de bază de la CSKA 1948 Sofia în sezonul trecut, adunând nu mai puțin de 36 de meciuri în tricoul acesteia, în sezonul precedent.

  • 500.000 de euro est cota de piață a lui Mario Topuzov, potrivit transfermarkt.com.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!