Copos contraataca: "S-a comis un ABUZ impotriva Rapidului, Dragomir va raspunde in fata legii!"

Autor: Sport.ro
Joi 11 Martie 2010, 11:18
Copos contraataca: "S-a comis un ABUZ impotriva Rapidului, Dragomir va raspunde in fata legii!"

George Copos a declarat, la Casa Fotbalului, unde a mers pentru a se consulta cu persoane din FRF in cazul "Varga si Balan", ca oricine va lua o decizie impotriva Rapidului va raspunde in fata legii cu toate consecintele.

"Ne-am uitat inca odata in regulament si s-a constatat ca in conformitate cu articolul 51, punctul 6 din ROAF, Rapidul a fost de buna credinta si a respectat toate regulamentele fotbalului".

"Practic, o comisie nu poate lua o decizie impotriva Rapidului. Categoric se va face dreptate, nu am niciun fel de emotie. Daca se da o alta decizie decat cea legala, se face un mare abuz si atunci cei care vor lua aceasta decizie si cel care sta in scaunul de presedinte la LPF vor raspunde in fata legii. Cu tot respectul pe care il am pentru presedintele LPF, el nu trebuia sa se pronunte".
 
"Nu are voie si nici dreptul sa se pronunte, pentru ca nu este comisie. El este presedintele tuturor cluburilor, pentru ca de aceea se numeste Liga Profesionista de Fotbal. Motiv pentru care noi, in conformitate cu articolul 51, punctul 6, am fost de buna credinta. Am avut stampila pe carnetele jucatorilor si nu trebuie sa avem nicio emotie. Oricine va lua o decizie impotriva Rapidului va raspunde in fata legii cu toate consecintele", a spus Copos.

La Casa Fotbalului a venit si finantatorul clubului Sportul Studentesc, Vasile Siman. Fotbalistii Dacian Varga si Tiberiu Balan au fost achizitionati de Rapid de la formatia din Liga a II-a.

Comisia de Disciplina a LPF a amanat, miercuri, luarea unei decizii in cazul contestatiei depuse de FC Timisoara privind legitimarea jucatorilor Tiberiu Balan si Dacian Varga de catre FC Rapid, dupa imprumutul lor de la Sportul Studentesc, a declarat Ion Neagu, presedintele forului."In legatura cu contestatia depusa de FC Timisoara privind dreptul de joc al fotbalistilor, Comisia de Disciplina a suspendat solutionarea, cel mai probabil pana saptamana viitoare, pana la primirea unui punct de vedere din partea Comisiei pentru Solutionarea Litigiilor. Asta inseamna ca asteptam punctul de vedere al Comisiei pentru Solutionarea Litigiilor privind dreptul de joc si exercitarea dreptului de joc al celor doi fotbalisti. Probabil Comisia pentru Solutionarea Litigiilor va judeca acest aspect in urmatoarea lor sedinta, iar solutia va fi trimisa catre noi. In sedinta Comisiei de Disciplina se va lua o decizie in acest caz", a declarat Ion Neagu, presedintele Comisie de Disciplina a LPF.
 

Vela: Am semnat ordonanța militară 8. Exportul de cereale a fost interzis pe perioada stării de urgență
BRAT